Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az összes lány akivel személyesen beszélek szeretne a barátzónába rakni? Ha társkeresőn keresek, akkor pedig nem írnak vissza, mert nekik egyszerűen jó legyezni a sok érdeklődővel az egójukat. Miért csinálják ezt?
Nem hiszem, hogy a jellememmel lenne a baj és nem is vagyok egy bányarém.
23/F

Na hát ez a kimásolt cikk egy oltári bullshit, önellentmondó szarság. Először prédikál a feminizált világról, aztán a végén már azt állítja hogy igenis a pasik a hibásak... :DDD a PUA-dolgon meg iszonyatjót röhögtem :DD Az olyan nők akinek egy PUA jön be, az jobb is ha messzire elkerül :DDDD
A friendzóne-t azért találták ki pont a nők, hogy lehessen valahova száműzni azokat az illetőket, akikhez egy ujjal se nyúlnának hozzá, de a törődésüket és a szeretetüket azért elfogadják. Eléggé undorító dolog, de nem vagyok meglepve.
Legyen jó sok zsetonod, és akkor lesz annyi nőd amennyit akarsz, gazdag pasit szingliként még sose láttam. Az a cikk pedig merő bullshit elejétől a végéig.

11:
Rengeteg lány csoporttársam van. Mikor megmutattam párnak, hogy mi az a PUA, csak röhögtek. Ők is azt mondták hogy ilyenekkel hozzájuk nem lehet közeledni.
De mikor közösen elmegyünk inni a csoporttal, mindig azt látom -már több mint egy éve- hogy PUA-s, PUA-szerű módszerekkel szedik fel őket, amikért meg oda vannak. Nekem ebből az jött le már nagyon rég óta, hogy a nők nem ismerik saját magukat, a saját ösztöneiket.
"Először prédikál a feminizált világról, aztán a végén már azt állítja hogy igenis a pasik a hibásak"
Abban az értelemben igen, hogy nem képesek az új helyzethez idomulni. Aki csak szidja a világot, hogy nem tud csajozni mert mindenki más a hibás rajta kívül, az maradjon is nő nélkül. És ez megint olyan, hogy nem a nőktől kell várni a mentőővet. Az első lépés hogy felismerem hogy hibás vagy abban, hogy nem olyan vagyok, amilyen kell és aztán megváltozom.
Ez miért jó?
Azért mert A VILÁGON NEM TUDOK VÁLTOZTATNI, CSAK MAGAMON.
A friendzone-ról is van már azóta cikk az oldalon. Arról az oldalról nem enged cikket belinkelni (törli a gyk.hu a választ, ha onnan származó link van benne), úgyhogy bemásolom egy részletét, jelöld ki és keress rá a google-ben. Csak kíváncsi vagyok arról is a véleményedre.
"A “barátzóna” az angolszász prérin elterjedt friendzone kifejezés egyenes magyarítása, és mint ilyen, kissé sánta. Aki talál jobb megfelelőt, szóljon! De amíg a pályázatok beérkeznek, használjuk ezt a szót, ebből is mindenki megérti, hogy miről van szó. Illetve mégsem, hiszen pont azért írom ezt a cikket, mert úgy tűnik sokan nem vágják a témát. Kujon Kapitány tehát ismét támadásba lendül a tudatlanság ellen és a szende szüzek megmentéséért"

10, kérdező:
Ha tudod mik a hibáid, akkor változtass rajtuk.
2. Vedd lassabbra a tempót
5. Ha szórakozóhelyen ismerkedsz, igyál nyugodtan annyit, hogy feloldódj.
6. Eddz.
7. Nem a félelemmel van baj, hanem a bénító félelemtől. Nem az a ba, ha attól félve mész oda egy csajhoz hogy elutasít, hanem hogyha oda sem mész.
11. Akkor tágítsd ki a határaidat. Járj el szórakozni; vagy járj el olyan helyekre, ahol nők is vannak. Tulajdonképpen járj el bárhová. Egy könyvtárban, vagy az egyetemen, vagy egy boltban is lehet ismerkedni, még külön eljárni sem kell.
12. Akkor azok is lesztek amik. Barátok. Csak az sajnos nem szül szexuális vonzalmat a nőkben, mert a nők nem annyira a kinézet alapján indulnak be, mint a férfiak. Tedd világossá a szándékaid minél hamarabb.
13. Főzz nyugodtan. Az éttermi vacsorára gondoltam, amit azért tartok hibának mert mindenki kb. étterembe viszi a nőket (nyilván egy egyetemista, vagy aki még tanul nem, de felnőtt igen). Ha te főzöl az nagyon f@@sza.
16. Nem teljesen mindegy hogy nyári munkaként a Balatonon voltál vízimentő, vagy kukoricát törtél a falu szélén. De még az utóbbi is jobb, mintha azt kell mondanod hogy nyáron otthon gépeztél és olvastál. Nem mindegy hogy a Szigeten voltál egy hetet, vagy a nagymamánál, de még az is jobb, mintha otthon voltál és tanultál. Nem mindegy hogy kipróbáltad az ejtőernyőzést, vagy bicikliztél egyet, de még az is jobb, minthogy otthon voltál.
A nők szeretnek utazni ezért szeretik az olyanokat is, akik szintén szeretnek utazni, vagy legalábbis van egy csomó történetük, ami felkelti a figyelmüket.
Tulajdonképpen jól írtam, hogy ezt nem lehet két A4-es oldalon összesűríteni. Privát üzenetben küldök neked pár linket, ami segíthet a későbbi életedben. Nem két perc lesz őket elolvasni, lesznek köztük angol oldalak is, de egy pár kezdőlökést mindenképp küldök neked linkek formájában. Ha belemész, egy teljes változás küszöbére léphetsz, ami siker esetén a szexuális és szerelmi életed teljes megváltozásával kecsegtet.

Ez a PUA egy röhejes baromság, mókusvakításra kiváló, másra aligha. Kb. az MLM-átverések szintjén van ahol állítanak valami orbitális baromságot, aztán forintosítják az emberek hiszékenységét. A PUA ugyanezt teszi csak nem gazdaságilag hanem érzelmileg. Igazából semmi hasznosat nem ír, csak közhelyeket és sablonokat szajkóz, meg nyomja a sódert hogy fürödj meg feromon-parfümben és akkor lesz csajod. Már ott kilóg a lóláb, hogy nincs egységes "feromon", ez egy vegyületcsoport neve, és személyenként változik, ahogy az ujjlenyomat is. Olyan nincs ami mindenkinek bejönne, aki 2-esnél jobb jegyet kapott bioszból, az rájöhet erre.
Inkább írják hogy "keverj búgatóport a csaj italába amikor nem néz oda, oszt kész", ezzel még actually működhet is a dolog.
"Abban az értelemben igen, hogy nem képesek az új helyzethez idomulni. "
Nem is akarok. Nem fogok lemenni kutyába senkinek azért, hogy járjon velem.
"Aki csak szidja a világot, hogy nem tud csajozni mert mindenki más a hibás rajta kívül, az maradjon is nő nélkül."
Akkor nő nélkül maradok, micsoda katasztrófa! Semmi gond nincs, nye problemá, az a bizonyos kocka bazinagyot tud ám fordulni, majd amikor 45 évesen klimaxosan, két zabigyerekkel a nyakukban kétségbeesetten keresnek egy balek pótapukát, és mindenki elküldi őket a halál fszára, gondolkozhatnak azon, hol qrták el a dolgot.
"És ez megint olyan, hogy nem a nőktől kell várni a mentőővet. Az első lépés hogy felismerem hogy hibás vagy abban, hogy nem olyan vagyok, amilyen kell és aztán megváltozom."
Semmi gond, majd megkérem Harry Pottert, vigyen el mágusiskolába, és varázsolok magamnak pénzt.
"Azért mert A VILÁGON NEM TUDOK VÁLTOZTATNI, CSAK MAGAMON."
De igenis lehet, és kell is. Ha nem tudnánk, még mindig barlangban ücsörögnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!