Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan változott meg a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változott meg a kapcsolatotok a párotokkal az első közös szex után?

Figyelt kérdés
Elmélyültek az érzések, vagy nem változott semmi?
2013. okt. 27. 11:25
1 2
 11/13 anonim válasza:

nekünk marha jó volt :) és tesómék kicsi gumit adtak, semmit nem éreztem az egészből, ő kétszer is elment, nekem meg az is tök öröm volt hogy láttam hogy neki milyen jó:D csak olyat válassz akiben biztos vagy, mi majdnem nyolc hónaposak voltunk akkor :)

15/F

2013. okt. 31. 02:22
 12/13 anonim válasza:
Ja és előtte is elég elmélyült volt, olyan is maradt a kapcsolatunk :) előző voltam
2013. okt. 31. 02:22
 13/13 anonim ***** válasza:

hmm... hááát...

az első pasim (én 16 voltam ő 20) kicsit elhidegült tőlem testileg. úgy értem, amíg nem engedtem meg, hogy levegye a pólómat, addig egy nap 4x hozta fel minimum a dolgot, meg már készült levenni rólam a melltartómat, amikor világosan megmondtam előtte, hogy nem. aztán jött az első petting kézzel, akkor nagyon odavolt értem, mondta, hogy újra belém szeretett, stb. egy ideig elvoltunk ezzel, aztán elkezdte mondogatni, hogy szájjal is legyen. először nem akartam. (később akartam volna, de még túl korainak éreztem) aztán elkezdte a nemi szervemet puszilgatni bugyin keresztül, ezzel jelezve, hogy történjen már meg. aztán végül megtörtént, akkor újra nagyon bújós és szerelmes volt. érdekes módon az napi kétszer volt, egészen addig, amíg le nem feküdtünk. egy ideig ment az is napi 1x-2x, de mindig én kezdeményeztem. aztán elkezdett jönni azzal, hogy jaj, nincs kedve, jaj, fáj a hasa, jaj, most ne, de orál az mehet, stb. összesen két évet jártunk (első szex után másfelet) mert szerelmesek voltunk egymásra, de neki egyáltalán nem volt fontos a testiség...

fúúúdejó hogy ezt kiadhattam magamból :D

nem emiatt szakítottunk amúgy.

a mostani pasim sosem erőltetett semmit, de mindig is nagyon várta már, hogy legyen valami :D ő szűz volt. amikor először mondtam, hogy legyen most a szex, akkor még nem akarta, még 1 hónapja se jártunk, korainak tartotta. aztán amikor lefeküdtünk óvszerrel, nem volt semmi extra. ugyanúgy megmaradt minden persze, de semmi nem változott. aztán, amióta bogyóval védekezünk, közelebb kerültünk egymáshoz :) jobb a szex úgy, hogy tényleg egymást érezzük :D

18/L

2013. dec. 29. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!