Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs, mit csináljak, van valami tanács?
Figyelt kérdés
Több, mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, ő az első. 18 éves vagyok. Nagyon jól megvoltunk, de egy jó ideje elég bunkó tud lenni velem és engem állít be hibásnak, persze mindenhol vannak veszekedések, egyébként jól megvagyunk. Én már észrevettem, hogy ez már csak megszokás, a legjobb barátomnak tekintem. Van egy fiú, akibe viszont kezdek szerelmes lenni, olyan, mint én, nem találkoztam még ilyen emberrel. Nem vagyok olyan lány, úgyhogy nem csinálok semmit vele, de látom, hogy ő is szeret engem. 2 ismerősöm tudja ezt a dolgot és azt mondják, hogy ezzel a fiúval jobban járnék, mert a barátom nem érdemel meg engem. Ezt valahol én is tudom, de én mivel ő az első barátom, fogalmam sincs, hogy szakítanék vele, hogy dolgoznám fel a dolgot. Nem vagyok már szerelmes belé, de azért szeretem. Mit tegyek? :(2013. okt. 26. 16:59
1/3 anonim válasza:
ellentmondások egymás hátán...
-.-'
add1.: "persze mindenhol vannak veszekedések, egyébként jól megvagyunk"
# Most szoktatok veszekedni, vagy nem?
add2.: "Nem vagyok már szerelmes belé, de azért szeretem."
# Most akkor mi van?
2/3 anonim válasza:
Próbálja bebeszélni magának,hogy működik a kapcsolatuk,és jól működik,de a tények nem ezt mutatják.
Kérdező,ne legyél nyuszi,nem kell félni,hogy elveszíted.Fiatal vagy még,nem kell megállapodnod egy fiú mellett,hogy aztán később megbánd,hogy a legszebb éveidet elpazaroltad rá.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tudom, hogy nem kéne elpazarolnom ezeket az éveimet, de nem tudom, hogy kéne szakítanom.
2013. okt. 26. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!