Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen ember rajtam kívűl?
Van még olyan, aki imád élni, sodorja az élet, imádja a szabadságot, mindenben meglátja a jót, nem akar pasit magának, nem kell neki szex, nagyon jól megvan nélkülük is, imád szeretni, nem foglalkozik hülyékkel és soha nem vesz fel semmilyen negatív dolgot, spontán viselkedik és nem tervez meg előre semmit?
Rátok vagyok kíváncsi! :)
Kor és nem is érdekelne. :)) Van még ilyen? :))
én 18/L voltam.
hasonlóan érzek,mint Te!
Egyszer úgy érzem milyen jó lenne egy fiú,aki kedves,megértő,szeret és én is őt.Máskor meg úgy érzem,hogy kell a francnak fiú olyan kiszámíthatatlanok...
Egyébként én is mindig mindenben a jót keresem,s arra gondolok.Vidám vagyok,szeretek mosolyogni:)
A mottóm is ehhez kapcsolódik:"Sose felejts el mosolyogni,még akkor sem ha szomorú vagy.Lehet,hogy valaki beleszeret a mosolyodba."
A szexről no comment,szűz vagyok szóval erről nem tok nyilatkozni.
14,5/L
szabad vagyok a kapcsolatomban is :) és imádok élni a párommal együtt...szeretem vele megosztani az élet örömeit, és nagyon sokszor szoktam spontán cselekedni (de azért álmodozni szoktam arról,mi hogyan lesz a jövőben, ez még asszem, nem tervezés)
viszont egyvalamit nem értek....ha imádsz élni és spontán viselkedni, hogyhogy a szexet nem szereted? hiszen az az egyik legnagyobb örömforrás... én is elvagyok nélküle, ha nincs kivel, de ha van, nem hagyom ki...legalábbis, mikor nem volt párom, én akkor is szexeltem csak úgy spontán, hogyha valakivel vonzódtunk egymáshoz testileg
Szerintem te még nem találtad meg az igazit. Egy normális, harmonikus párkapcsolat mellett simán lehet ugyanúgy élni, ahogy te. Kivéve persze a pasi témát, meg a szexet. 2 éves kapcsolatom van, mégsem érzem úgy, mintha meg lennék kötve. Van privát szférám, ahogy a barátomnak is, ezért nincs az, hogy nincs szabadságom. Szerintem ha találsz egy neked valót, majd megváltozik a véleményed. Persze nincs veled semmi gond, ne hogy félreértsd! :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!