Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek nevezed az életed párját akivel együtt élsz? Kedvesem, párom, pasim stb .

Figyelt kérdés
(Kérdésem apropója az ,hogy itt olvastam amint valaki valakinek a párját mindössze a pasijaként emlegette,holott azok együtt élnek .)Nekem speciel az életem párja ,aki a gyermekem apja és akivel 12 éve együtt élünk nem a "pasim " és én sem csak a "csaja" vagyok . Kiváncsi vagyok nálatok milyen "minősítésben" szerepel az élettársatok ...
2013. okt. 26. 14:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Párom :) 1,5 éve vagyunk együtt.

Ha egymás között beszélünk és nem a nevén szólítjuk egymást pl egy sms-ben, akkor Szerelmemnek hív.

2013. okt. 26. 15:02
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Még csak a Vőlegényem, de mindig is azt mondtuk a másikra, hogy Párom.

Mikor még nem voltunk eljegyezve "csak jártunk" akkor is a párom volt és én is neki.

Nem tudnánk elképzelni, hogy pasimnak, csajomnak hívjam még barátok közt sem.

2013. okt. 26. 15:04
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Együtt sem élünk ugyan,de ő az én párom,és az is marad,míg együtt vagyunk.
 4/25 anonim ***** válasza:
14%

Tudom, hogy "akkor nem kell válaszolni", de az ilyen kérdésektől agyf@$zt kapok. Kb. üljünk ki a padra, és nézzük le azt, aki a standard-ünknek nem felel meg, ítélkezzünk!

Ennyire izgalmas az életed?

5/25 anonim ***** válasza:

Párom - így beszélek róla, ha szóba kerül.

Pasim tizenévesen volt..:)

2,5 éve vagyunk együtt, van 1 gyermekünk és egy útban, úgyhogy a pasim szó kicsit "gyenge" lenne..:)

6/25 anonim ***** válasza:
15:04 vagyok ja és egymás közt mi is Kicsimnek, Szerelmemnek, Életemnek, Drágámnak hívjuk egymást vagy egyéb vicces dolgokon.
2013. okt. 26. 15:05
 7/25 anonim ***** válasza:
Együtt élés vagy nem élés nem hiszem, hogy ezzel összefügg.
2013. okt. 26. 15:05
 8/25 anonim ***** válasza:

4,5 éve vagyunk, 2 éve házasok. Van másfél gyermekünk (egy 2 éves és egy 24 hetes pocak).

Én kezdetektől "Apjuknak" hívom. Mások előtt régebben a párom, most már a férjem beceneveken fut.

2013. okt. 26. 15:08
 9/25 anonim ***** válasza:

# 4/8

Pontosan ezt akartam írni,nem teljesen mindegy. Más meg azt mond amit akar,legalább a szemébe mondja, vagy jobb lenne ha azt mondaná másnak tudod a szomszéd Mari aki vadházasságban él a Pistivel.

2013. okt. 26. 15:12
 10/25 anonim ***** válasza:

Párom...

Lassan 4 éve élünk együtt

1 hete vagyunk házasok, itt ma már írtam, hogy férjem, de nem nagyon fog a számra állni, ő is mondta, hogy a "feleségem" nem áll a szájára, ezen túl is a "párja" leszek...

2013. okt. 26. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!