Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, ha nagyon iszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha nagyon iszik a párom?

Figyelt kérdés
Próbáltam már segíteni rajta többféle módon, orvoshoz vittem, beszéltem vele...szépen, csúnyán... de már én kezdek lemerülni nagyon. Elegem van a játszmákból, és a gyomoridegből! Ha nem iszik egy falat kenyér, ha részeg, olyan akár az ördög... :(

2013. okt. 26. 13:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Sajnos már volt beültetése, amit kiszedett magából :/ Ekkor gondolkodtam el, hogy megállt a tudományom, és nem akarom ezt az "életet" folytatni tovább. Az életem csak aggódásból áll, lassan már nem élvezek semmit, árnyéka vagyok önmagamnak. A valaha boldog, csinos nőből, aki voltam, mára már egy összeaszalódott házisárkánnyá lettem. Azt hiszem már nekem is kell a segítség, hogy ebből kimásszak!
2013. okt. 26. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű hogy ott kell hagyni, minél előbb, mert rabja az alkoholnak. Gondolj bele ha képes volt kiszedni amit beültettek azért hogy tovább italozhasson...

Olvass utána az "alkoholista játszmáknak"

Nem fogod tudni megmenteni, sajnos...

Nagyon szomorú, hogy ezt kell mondanom.

2013. okt. 26. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok!

Ebben az esetben viszont 1 percet se várj.Kalap kabát.Ha a beültetés sem segített akkor menekülj..az egész életedet tönkre teszi.Hidd el hogy kellesz majd másnak is, legyél erős..állj meg a lábadon.Ezt az embert meg felejtsd el sürgősen, különben még jobban magával ránt.

Azért azt a kapszulát az izomba ültetik!!!Ha azt kiszedte akkor az nem semmi...

2013. okt. 26. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
igyál te is
2013. okt. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!