Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan lányokról, akik csak nyitott "kapcsolatban" tudnak gondolkodni, mert szükségük van más fiúkkal is összefeküdni, cserébe a barátjának is megengedi, hogy bármikor összefekhet más lányokkal?
Vagyis a lány már a kapcsolat elején kijelenti ezt. Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
A nyitott kapcsolat két ember közös megegyezésén alapul, és csak és kizárólag rájuk tartozik.
Én nem jönnék össze ilyen emberrel, mármint egyből úgy, hogy "legyünk nyitott kapcsolatban", maximum sok évnyi, biztonságos kapcsolat után belemennék egy nyitottabb időszakba valameddig, ha úgy érzem, hogy nekem meg a páromnak is esetleg szüksége lenne rá, de ahhoz, hogy a nyitott kapcsolat jól működjön, nagyon meg kell bízni a másikban.
"Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek. "
Ennek így elég kihasználás-szaga van. A nyitott kapcsolat nem ez! Ismerek több párt, akik nyitott kapcsolatban élnek, és ez úgy működött, hogy érzelmi biztonságot is nyújtanak egymásnak, egymás támaszai, bizalmasai, és a szex sem úgy működik, hogy mindenki fűvel-fával, hanem pl. közösen vesznek részt többes szexben, párcserében, swingerben, ill. ha valamelyiküknek van más partnere a párján kívül, akkor is ismerik egymás partnereit.
Az, amit te írsz, még csak nem is nyitott kapcsolat, hanem egy állandó szexpartner a sok közül, tehát lényegében bármelyik partneredről mondhatnád azt, hogy vele vagy nyitott kapcsolatban.
Sosem értettem miért kell használni a "nyitott kapcsolat" kifejezést. Egyszerűbb rá azt mondani, hogy szexkapcsolat, vagy dugókomák, nemde?
Egyébként meg semmit, ő dolga, én nem vagyok ilyen, az a lényeg. Bár az én szememben elég fura hozzáállás ez.
15-ös:
Ebben az esetben szexkapcsolatnál mindenképpen többről volna szó, mert együtt élnek egy lakásban, szeretik egymást, de a lánynak szüksége van néha egy kis változatosságra a barátja mellett.
A szexkapcsolatban szerintem nem élnek együtt.
kérdező, ez a bizonyos lány te vagy?
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!