Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rájuk buknak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rájuk buknak a csajok?

Figyelt kérdés
Miért a bunkó, tudatlan kreténekre buknak a jól kinéző és rendes csajok is? Hadd illusztárljam két példával. Egyik ismerősöm a csajok szerint szívdöglesztően néz ki, de szegény annyira idióta, hogy még írni sem tud helyesen, műveletlen, mint az agyagos föld... Mégis minden csaj őt szeretné, és aztán ha megkapják, rinyálnak, mert megcsalja őket. Másik, egy ex-osztálytársam hosszú hajat növesztett, ne is mondjam, a fél suli belezúgott, mert "olyan ari", holott a srác egy tipikus hülyegyerek, aki csak az eszét játtsza. Gondolom, ez azért van, mert a hülyeséggel általában egy jó nagy adag önbizalom párosul, ami az esetlegesen műveltebb, normálisabb fiúknak előfordulhat, hogy nincs meg. És sok lány nem azt nézi, hogy mennyire okos a srác, hanem hogy mennyire ismert/"ari"/észjátszós/bulizós. Én azt vettem észre, minnél hülyébb valaki, annál jobb és több női vannak. Hol vannak már az olyan csajok, akik nem a külsőt nézik, hanem a belsőt, és nem zavarja őket, ha valakinek nincs két tonnna önbizalma? Mert ők mindenki mást, aki nem felel meg ennek a baromsági "etalonnak" lúzernek és/vagy töketlennek néznek.. Ti mit gondoltok? (tudom, lesz jópár ellenérv) 15/F
2009. nov. 13. 12:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten taszít, ha egy srác játssza a nagymenőt, de a korodbeli lányok többségének nem azért van barátja, mert szerelmes, hanem hogy felvágjon, hogy ő már olyan nagylány, hogy barátja van, és erre alkalmasabbak a nagymenő idióták, mint a szerényebb, normális fiúk. Majd kinövik :)
2009. nov. 13. 13:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Be lehetne már fejezni ezt a "keresd őket a könyvtárban meg színházban meg múzeumban" c. dumát mert már nagyon unom, nem egy csaj ismerősöm van akik járnak ide-oda mégis ribancok,még csak nem is öltöznek úgy....
2009. nov. 13. 13:34
 13/25 anonim ***** válasza:
51%

Dehát valamilyen szinten minden nő ribanc.

Még ha tiltakozik is ellene...

2009. nov. 13. 13:45
 14/25 anonim ***** válasza:

szia!!!

am ez általánosságban igaz néhány csajra, de a fiuknál sincs máshogyan.(mint ahogy már írták)sok srác ezeket a bomba csajokat szereti, de ahogy te is mondtad, nem sok eszük van azoknak sem. Ezt én is sokszor megkérdezem, h hol vannak azok a srácok akiknek nem ez a mostani ideál (vékony, szőke, bomba csajok, nem sok IQ-val)tetszenek. Szal nem vagy ezzel egyedül. persze vannak kivételek, csak ezeket nehéz megtalálni, de hidd el, ez nem csak a lányoknál divat.

2009. nov. 13. 14:04
 15/25 anonim ***** válasza:
40%

"Dehát valamilyen szinten minden nő ribanc.

Még ha tiltakozik is ellene..."

Igen, anyád is az, ezért születtél meg.

2009. nov. 13. 14:06
 16/25 anonim ***** válasza:
az okos fiu megjatszhatja a butat nem?:) meg legyel egy kicsit bunko is mert azt is szeretik. DE NE ŐSTAHÓ!
2009. nov. 13. 14:08
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

hát igen te még elég fiatal vagy hidd el lesz még ilyen tapasztalatod...

a nők ilyenek...rinyálnak hogy hol van a herceg a fehér lovon de mindíg a legbunkóbb legidiótább pasikat választják

és ha mégis találnak egy srácot aki kinyalja a val@gukat azt tuti hogy előbb-utóbb megcsalják...de hidd el ez így van rndjén ez az ÉLET

2009. nov. 13. 14:14
 18/25 anonim ***** válasza:

gondolom még teis a tini korosztályba tartozol.

ilyen korban a lányok a menőcsávókra buknak. és bizony a menőcsávóók 99%-a idióta, műveletlen, primitív és sorban váltogatja a csajokat.

amint idősödnek, kinövik. mármint a lányok.

az ilyen korú menőcsávók pedig a tiniplázacicákra buknak. ők nembiztos h kinövik :D

2009. nov. 13. 14:16
 19/25 anonim ***** válasza:
A te korosztályodban sok az ilyen liba,az enyémben is,de ha nem vetted volna észre,ezek a lányok detto olyanok mint a fiúk akikre buknak!Na ha te ezekért a lányokért siránkozol akkor egyáltalán nem tudlak sajnálni!Akinek igazán tetszel,az nem az ilyenekre fog bukni,úgyhogy te hiába koslatsz ezek utána lányok után,ha alapban nem te vagy a zsánerük!Ennyi!
2009. nov. 13. 14:18
 20/25 anonim ***** válasza:

Gondolj csak bele! Ha van még a Földön olyan fiú mint Te (aki normálisan tud gondolkodni) akkor valahol kell, hogy legyen hozzád hasonló lány. Csak (mint már elöttem írták) nehéz őket megtalálni és tényleg nem könyvtárba meg könyvbemutatókra kéne menned, hogy ilyent találj, de nem is discokba ;)

Pl.: Szerintem kereshetnél valamit ami érdekel és olyan edésekre vagy tanfolyamokra járni, ott nagyrészben olyanok vannak akiknek hasonló az érdeklődésük mint Neked:)

2009. nov. 13. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!