Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rájuk buknak a csajok?

Dehát valamilyen szinten minden nő ribanc.
Még ha tiltakozik is ellene...

szia!!!
am ez általánosságban igaz néhány csajra, de a fiuknál sincs máshogyan.(mint ahogy már írták)sok srác ezeket a bomba csajokat szereti, de ahogy te is mondtad, nem sok eszük van azoknak sem. Ezt én is sokszor megkérdezem, h hol vannak azok a srácok akiknek nem ez a mostani ideál (vékony, szőke, bomba csajok, nem sok IQ-val)tetszenek. Szal nem vagy ezzel egyedül. persze vannak kivételek, csak ezeket nehéz megtalálni, de hidd el, ez nem csak a lányoknál divat.

"Dehát valamilyen szinten minden nő ribanc.
Még ha tiltakozik is ellene..."
Igen, anyád is az, ezért születtél meg.

hát igen te még elég fiatal vagy hidd el lesz még ilyen tapasztalatod...
a nők ilyenek...rinyálnak hogy hol van a herceg a fehér lovon de mindíg a legbunkóbb legidiótább pasikat választják
és ha mégis találnak egy srácot aki kinyalja a val@gukat azt tuti hogy előbb-utóbb megcsalják...de hidd el ez így van rndjén ez az ÉLET

gondolom még teis a tini korosztályba tartozol.
ilyen korban a lányok a menőcsávókra buknak. és bizony a menőcsávóók 99%-a idióta, műveletlen, primitív és sorban váltogatja a csajokat.
amint idősödnek, kinövik. mármint a lányok.
az ilyen korú menőcsávók pedig a tiniplázacicákra buknak. ők nembiztos h kinövik :D

Gondolj csak bele! Ha van még a Földön olyan fiú mint Te (aki normálisan tud gondolkodni) akkor valahol kell, hogy legyen hozzád hasonló lány. Csak (mint már elöttem írták) nehéz őket megtalálni és tényleg nem könyvtárba meg könyvbemutatókra kéne menned, hogy ilyent találj, de nem is discokba ;)
Pl.: Szerintem kereshetnél valamit ami érdekel és olyan edésekre vagy tanfolyamokra járni, ott nagyrészben olyanok vannak akiknek hasonló az érdeklődésük mint Neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!