Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elfogadható, érthető indok a "szakításhoz"?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal, de nagyon ritkán tudunk találkozni (heti 1x) és ha nem találkozunk akkor alig érdeklődik felőlem. Állítólag azért mert dolgozik és mindig nagyon fáradt. Kb 2 naponta beszélünk és akkor is csak egy pár szót váltunk.
Én így nem igazán tudom elhinni, hogy tényleg tetszem neki, mert ha így lenne, akkor találna rá módot, hogy többet beszéljünk.
Érthető lenne, ha emiatt nem akarnék többet találkozni vele? Vagy adjak még neki esélyt?
2013. okt. 26. 00:39
21/21 anonim válasza:
Ha tényleg érdekelnéd,akkor írna minden nap.Kíváncsi lenne hogy vagy stb.Arra mindenkinek van ideje,tehát nem hiszem el,hogy neki sincsen.Eléggé ál duma,hogy fáradt,de közben a haverokkal iszogat.Szerintem van más nő is itt,de talonban vagy tartva,még a másik nem jön össze.Vagy a csávó nem akar kapcsolatot,de gyáva bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!