Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elfogadható, érthető indok a "szakításhoz"?
Randizgatok egy sráccal, de nagyon ritkán tudunk találkozni (heti 1x) és ha nem találkozunk akkor alig érdeklődik felőlem. Állítólag azért mert dolgozik és mindig nagyon fáradt. Kb 2 naponta beszélünk és akkor is csak egy pár szót váltunk.
Én így nem igazán tudom elhinni, hogy tényleg tetszem neki, mert ha így lenne, akkor találna rá módot, hogy többet beszéljünk.
Érthető lenne, ha emiatt nem akarnék többet találkozni vele? Vagy adjak még neki esélyt?
Ügyfelekkel beszélget egész nap. Szóval azt megértem, hogy munka közben nem ér rá. Na de utána..?
Én is úgy érzem, hogy nem akar igazán, csak akkor meg azt nem értem, hogy 3 év után miért most keresett fel és vallotta be, hogy tetszem neki. Lehet, hogy csak szexet akar..?!
Ha 12 órában dolgozik, akkor van heti 3 szabadnapja. Abból igazán fordíthatna többet rád. Jahogy a haverokra kell inkább fordítani.
Én nem adnék neki esélyeket. Legyen önbecsülésed, olyan pasival legyél, akinek tényleg fontos vagy!
Szerintem itt teljesen egyértelmü, hogy nem vagy elég fontos a pasinak. Ha igazán érdekelnéd, ha szerelmes lenne vagy kezdene többet érezni akkor nemhogy nem kéne noszogatni, le se tudnád vakarni magadról! Hiába a 12 óra munka. Itt egyértelműen nincs ez meg. Nem jósolok hosszú jövőt. Szerintem hanyagolnod kellene, mielőtt ő mondja meg hogy neki ez nem pálya. Mert ez lesz a vége. Az én két hónapos kapcsolatomban a végén ugyanez volt. Állandóan a munka, meg mindenféle más kifogás. Pedig előtte is ugyanannyit dolgozott és érdekes mégis meg tudta oldani a heti többszöri talit és az egész napos chatet. Szóval egyből tudtam, hogy kifogásokat keres. Nem sokkal később szakitottam is. Tudod mi történt ezután? :) Még aznap összejött a másik csajjal. :)
Így mindjárt más, összeállt a kép. Ő volt az a "sok munka".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!