Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elfogadható, érthető indok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elfogadható, érthető indok a "szakításhoz"?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy sráccal, de nagyon ritkán tudunk találkozni (heti 1x) és ha nem találkozunk akkor alig érdeklődik felőlem. Állítólag azért mert dolgozik és mindig nagyon fáradt. Kb 2 naponta beszélünk és akkor is csak egy pár szót váltunk.

Én így nem igazán tudom elhinni, hogy tényleg tetszem neki, mert ha így lenne, akkor találna rá módot, hogy többet beszéljünk.

Érthető lenne, ha emiatt nem akarnék többet találkozni vele? Vagy adjak még neki esélyt?

2013. okt. 26. 00:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ügyfelekkel beszélget egész nap. Szóval azt megértem, hogy munka közben nem ér rá. Na de utána..?

Én is úgy érzem, hogy nem akar igazán, csak akkor meg azt nem értem, hogy 3 év után miért most keresett fel és vallotta be, hogy tetszem neki. Lehet, hogy csak szexet akar..?!

2013. okt. 26. 00:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem keress olyasvalakit aki képes rád annyi időt fordítani, amennyit igényelsz. Így csak saját magaddal tolsz ki.
2013. okt. 26. 01:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát de szexet se valami határozottan akar, vagy csak heti egyet :)
2013. okt. 26. 01:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha több figyelmet igényelsz, mint amennyit megkapsz, akkor egyértelmű, hogy nem illetek össze. Ahogy az egyik válaszoló írta, (lehet irónia, nem tudom) neki elég lenne heti egy alkalom, őt nem zavarná ez a dolog, téged zavar, dönts eszerint. Biztos van olyan srác, aki ráérne heti három napot is. :)
2013. okt. 26. 02:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nekem ő kell!
2013. okt. 26. 02:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem elég érthető indok. De én még hozzá tenném azt is, hogy amikor beszélgetünk akkor is dögunalmas, és sablonos témákról volt szó, és sose arról amiről én akartam volna. Mond meg neki, hogy energiavámpír.
2013. okt. 26. 02:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt és.kiderült két három csaj volt még az életében rajtam kivül
2013. okt. 26. 08:25
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha 12 órában dolgozik, akkor van heti 3 szabadnapja. Abból igazán fordíthatna többet rád. Jahogy a haverokra kell inkább fordítani.

Én nem adnék neki esélyeket. Legyen önbecsülésed, olyan pasival legyél, akinek tényleg fontos vagy!

2013. okt. 26. 08:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem itt teljesen egyértelmü, hogy nem vagy elég fontos a pasinak. Ha igazán érdekelnéd, ha szerelmes lenne vagy kezdene többet érezni akkor nemhogy nem kéne noszogatni, le se tudnád vakarni magadról! Hiába a 12 óra munka. Itt egyértelműen nincs ez meg. Nem jósolok hosszú jövőt. Szerintem hanyagolnod kellene, mielőtt ő mondja meg hogy neki ez nem pálya. Mert ez lesz a vége. Az én két hónapos kapcsolatomban a végén ugyanez volt. Állandóan a munka, meg mindenféle más kifogás. Pedig előtte is ugyanannyit dolgozott és érdekes mégis meg tudta oldani a heti többszöri talit és az egész napos chatet. Szóval egyből tudtam, hogy kifogásokat keres. Nem sokkal később szakitottam is. Tudod mi történt ezután? :) Még aznap összejött a másik csajjal. :)

Így mindjárt más, összeállt a kép. Ő volt az a "sok munka".

2013. okt. 26. 09:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Komolyan, kérdező, legyen eszed. Az energiavámpír-vonal nem tudom hogy jött ide, szerintem ne ezzel gyere neki :) De legyen tartásod! Az is lehet, hogy akkor kezd el teperni, amikor te leállsz. Ne könyörögj figyelemért egy olyan fiúnak, aki neked csak nagy nehezen hajlandó szabaddá tenni magát. Valami történt, lehet, hogy 3 év után keresett meg, hogy akar tőled valamit, de talán nem azt kapta amit várt vagy egyszerűen csak más is képbe került nála hirtelen.
2013. okt. 26. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!