Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki így? Hogyan bízhatnék magamban?
Az első párkapcsolatomban(2 évig tartott) egyszer megcsaltam az akkori barátomat. Nem akarok kifogásokat,mentségeket keresni,legyen elég annyi hogy sajnos megtörtént és kész(,,csak" egy csók).
Azóta már új párkapcsolatom lett,és a mai napig nem vagyok képes megbízni magamban,pedig már számtalan alkalommal bebizonyítottam magamnak,hogy igen is hűséges tudok maradni.A mostani barátommal együtt sem voltunk,és nem egyszer nem kétszer bulikba lett volna alkalmam tenni bármit, mert sokan kezdeményeztek nálam,még pia is volt bennem bőven,de eszem ágában sem volt,csak ő kellett. Még is...És sokszor felmerül bennem a kérdés,ha én nem bízok magamban,a barátomtól(vagy akárki mástól) hogyan is várhatnám el,hogy megtegyék.
Minden egyes alkalommal ha buliba megyek bennem van a feszültség,a kétely,hogy mi lesz ha... Hiába tudom,hogy nem tenném meg újra,főleg nem a mostani szerelmemmel.
Azért merült fel bennem a kérdés újra,mert holnap is megyek egy házibuliba,és mindig bennem van valahol a félelem,szorongás.
A kérdésem változatlan,hogyan bízhatnék meg magamban?:S Saját tapasztalatokat is szívesen olvasok! Ezer köszi!
Csak akkor egyszer ittam öntudatlanra magam,nem tudtam hol a mérték.Nem ittam sokszor előtte,nem gondoltam hogy ennyire megárt majd. Azóta már kiismertem mennyit,miből. Nem viselkedek idiótán,semmi ilyesmi,csak érzem hogy valami van. :)
Hasznos választ még nem kaptam,szóval várom még őket. Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!