Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a párom bókoljon nekem?

Nekem is volt ilyen pasim, az hagyján, hogy nem bókolt, folyton csak fikázott.
Erőltetésből nem fog menni. Ő ilyen, és kész. Törödj bele :S

Nem kellene megerősítésre várnod. Ha nem bókol, hát nem bókol, nem tudsz mit tenni..
Nekem 4 év után /ebből 2év együttélés/ is mindennaposak a bókok, kedves szavak, pedig semmit sem tettem/teszek érte, a párom ilyen..

Eleinte nagyon bántott, aztán a végén már nem érdekelt, sőt, amikor elkezdte, hogy nem szereti igy a hajam, ugy a sminkem, ezt a felsőt, azt a szoknyát, direkt azokat viseltem :D
Aztán csodálkozott, hogy jól esett mástól a bók és leléptem.
De a legdurvább az volt amikor nyertem egy szépségversenyt, (nah, nem mintha valami hú de izé lennék, meg nem is érdekel), senki mástól nem vártam semmit, csak tőle, mert ő volt a fontos, és annyit se mondott, hogy bú-vagy bá. :D

2. nak.
Persze, nem kell mindig ezt szajkózni, de azért néha simogatja az ember lelkét. A mostani párom sokszor "simogat igy", néha zavarba is hoz, de még mindig jobb mintha valaki csak piszkál :S.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!