Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác, akit kiszemeltem nagyon kicsapongó típus. Konkrétan minden adandó alkalommal összejön azzal, aki hajlandó bármire is. Ettől függetlenül kezdeményezzek bizalmat?
Figyelt kérdés
Borzasztó kedves. Intelligens, jó a humora. Tényleg egy nagyon értékes ember. És nagyon vonz is. Azt mondta, hogy én vagyok az a lány, akire mindíg is vágyott. Nem tudom, hihetek-e neki..2008. júl. 7. 16:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem minden lánynak ezt mondja. Ettől függetlenül megpróbálhatsz vele kapcsolatot kialakítani, de én eleinte azért tartózkodó lennék (szóval no sex jó ideig). Vagyis hadd pedálozzon. Próbálj nem beleeseni...
2/6 anonim válasza:
szerintem ne bízz meg benne! ha tényleg olyan ahogy írtad, akkor nem keres többet benned mint a többi lányban, hiába is mondja.:/
szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
:S attól tartok már beleestem kicsit... pedig ebben a kicsapongás dologban épp az ellentéte vagyok... de tényleg nagyon értékes ember. csakhát nem tudnék benne megbízni.
2008. júl. 7. 18:15
4/6 anonim válasza:
intelligens egy ilyen? nah kíváncsi vagyok rá
5/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen a barátom, vagyis sokáig ezt gondoltam, és velem nem törösött, deh aztán most kezd megváltozni, látszik h ténxleg szeretm sztem ha szeret téged, akor nem lesz ilyen, szoval probáld meg, ha anynira fontos neked.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként tudom, hogy ez paradox, de tényleg ritka intelligens ember... na majd meglátom! Tényleg köszi! :)
2008. júl. 8. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!