Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy bipoláris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy bipoláris zavaros emberrel?

Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én ilyen vagyok, és tudom milyen baromi nehéz velem. van aki bírja ezt, de aki tudja hogy nincs benne elég erő még az én lelkivilágommal is foglalkozni, az inkább meg se próbálja mert utána csak még jobban tönkremegyek bele.
2013. okt. 25. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Én csak egy multipolárissal jönnék össze
2013. okt. 25. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
NEM NEM NEM!
2013. okt. 25. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a depresszió olyan változata, ahol depresszív fázisok és hipomániás vagy mániás szakaszok váltakoznak. Egyszer depressziós az ember, majd akár hirtelen, egyik napról a másikra felfokozott, vagy akár túlzott aktivitásba és feldobott jókedvbe csap át.

Van, akinél ezek csak viszonylag enyhe depressziót vagy mániát jelentenek, de vannak, akinél súlyosat. Az egyes szakaszok tarthatnak akár nagyon hosszú ideig is, de akár irtó rövid, pár órás időtartamig is.

A közhiedelemmel ellentétben a bipoláris depresszióban szenvedő emberek nem "elmeháborodottak", van, akin szionte észre se venni.

2013. okt. 25. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Egy sötét szobában gubbasztottam az exemmel hónapokig emiatt. Semmi sem segített neki, még a közös terápia sem. Sír, nyavajog, féltékenykedik. Bármilyen kedved van aznap, ő garantáltan lehúz.

Szánalom.

2017. dec. 15. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!