Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszony.hu-ról vélemény?
Mindenért fizetni kell, ezért szerintem sokan csak regisztrálnak, majd otthagyják. Már ahhoz is, hogy levelet írj másnak előfizetést kell vásárolni.
Te is regisztrálva vagy? :)
34/f
Most regisztráltam, körül néztem. De a világban semmi sincs ingyen!
Meg lehet fiatal is vagyok ilyen oldalhoz.
Vannak azért ingyenes (pontosabban részben ingyenes) társkeresők. A viszony.hu inkább azoknak van, akik nem függetlenek. Ha független vagy (és független partnert keresel) akkor szerintem találsz jobbat.
1#-es voltam
Én kíváncsiságból regisztráltam az oldalra 2 hete, és h egészen őszinte legyek, nem számítottam rá, hogy már az első este kb 25-30-an rám írnak... Persze nem mindegyik pasi volt helyes, meg voltak idősebbek is, de 3-4 egész helyes sráccal így elleveleztem, illetve 1 el már találkoztam is azóta. Nem akarom most így itt elrontani a szerencsémet, de lekopogom azóta egész kellemesen alakultak vele a dolgok, és most szakított a barátnőjével is már. Nekem egy pozitív csalódás az oldal. Ennyi.
Blanka L24
"Blanka" hozzászólása erősen fizetett hirdetés jellegű.
Kíváncsiságból rányomtam a regre, első oldalon valódi teljes nevet kér.. én nem értem ki az az ember, aki úgy akar "tilosban" járni, hogy valahol egy szerveren ez név szerint szerepel.
Gondolj bele, valaki feltöri az oldalt, hány zsarolható embernek szerzi meg az adatait, akinek akár komoly pénzt megér ne dőljön össze a házassága pár flört miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!