Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, az nektek riasztó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az nektek riasztó ha egy srácnak nincsen baráti köre?

Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 11:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha egy barátja sincs, felejtős, de 1-2 barátja legyen.
2013. okt. 25. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:
hát azért nem árt, ha van aki szeret vele lenni... talán nem véletlen ha senkisem barátkozik vele... de ez alapján ne ítélj, ismerd meg és majd kiderül, h miért nincsenek barátai
2013. okt. 25. 12:02
 13/18 anonim ***** válasza:

A baráti kör nem azt jelenti, hogy nincsenek barátai.

Nekem pl. sugárirányban vannak a barátaim, nem körbe.

Ma úgy volt, hogy találkozom az egyikkel, aztán kiderült, hogy 2 másikkal.

2013. okt. 25. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. okt. 25. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nagy haverkör nincs is, de 1-2 barát az legyen már, mert ha én a barátnőimmel szórakozom, akkor ő ne unatkozzon már egyedül.
2013. okt. 25. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem a barátai miatt szeretem a páromat.

Ő tipikus magányos farkas, nem igényli annyira mások társaságát, ezért baráti köre sincs, akikkel rendszeresen találkoznia "kellene" (neki teher lenne).

Van két barát félesége ugyan, két nagyon értelmes fiú/férfi, de közülük pl. az egyikkel még soha nem találkozott (neten szoktak beszélgetni, úgy viszont viszonylag gyakran - wown ismerték meg egymást, és kiderült, hogy nagyon hasonló a gondolkozásuk az élet minden területén), és a másikkal is ritkán fut össze - viszont akkor nagyon örülnek egymásnak.

Nekem is csak egy barátnőm van, akivel kéthetente találkozok maximum, és jól elvagyunk, ő tényleg igaz barátom.

Ettől függetlenül (hogy nem mozdulunk ki gyakran egymás nélkül) nem "nyúzzuk" egymást egész nap a párommal, mindketten szeretünk csendesen elmélyedni a saját dolgaikban, és nekünk így jó.

2013. okt. 25. 13:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem riasztó. Nekem igazából mindegy.

A férjemnek van baráti köre. Velük szoktunk is együtt lógni néha, mert szokás vinni a párjukat is.

Nekem nincs. A középsuliból volt 3 lány, de az egyikkel össze is vesztem, a másik kettő meg nem foglalkozik velem amióta férjhez mentem. Nem hívnak találkozni. Igazából, az esküvőre se jöttek el a legbénább kifogásokkal. Szóval én úgy veszem, hogy alapból nem voltak a barátaim.

Ami fura, így 13 év ismeretség után. De már kezdek hozzászokni, hogy csak a férjemnek vannak barátai, nekem nincsenek.

27/N

2013. okt. 25. 14:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Érdekes, én meg azt hittem ez nekem ilyen egyedüli problémám, de akkor ezek szerint nem. Ettől függetlenül félek kezdeményezni egy csajnál, nehogy ledöbbentsem azzal, hogy nincsenek barátaim, akikkel összejárok. Az exem is ezért hagyott el, kicsit megviselt.
2013. okt. 25. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!