Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha nem ti vagytok a szakitó fél, vagyis titeket dobnak még ha ti is vagytok a hibásak nem könyörögtök?
Valamivel több, mint 4 és fél évig voltam a baratommal. Meg talaltam egy tarskeresö oldalon(ami meg hagyján) de egyszer véletlenül az õ facebookja jött elö és láttam, hogy egy lánynak irta, hogy nagyon jol èrezte magát ismételjék meg a találkát. Aztán az exének is irt, hogy valamikor össze futhatnanak. Nagyot csalodtam benne, kidobtam kb.1hete és teljesen beletörödött, konkrétan leszarja a szakítást. Pedig csomo holmim van nâla, de biztos, hogy ezek utan mem fogom en se keresni. Még konkrétan neki âllt feljebb, hogy miért szakitok semmu bocsânat. Ennyire szivtelen lenne, hogy nem is sajnalja?
23L
Attól függ, hogy hogyan viszonyulok a szakításhoz, hogy milyen volt a kapcsolat a szakítás előtt. Ha már nem volt érzelmi kapcsolat, vagy ha 4 és fél év után a szakításkor derülne ki számomra milyen ember a (volt) párom, akkor inkább hagynám az egészet.
Ellenben van egy olyan érzésem, hogy te még keresni fogod a pasit, és még vissza is fogsz menni hozzá, mert az nem lehet, hogy négy és fél évig voltál vele, de nem ismerted meg.
Mintha a "leultunk es megbeszeltuk" resz megint kimaradt volna... talalkozni nem bun mas lanyokkal... de ok, mondjuk megertem
konyorges javit barmit a helyzeten? Konyorogni szanalmas dolog, a masik elott teljesen megalazzuk magunkat... nem vagyok buszkesegparti, de egy nyavajgo ember nem er el semmit egy masiknal... kb 3-4 eves korban volt utoljara, hogy egy ferfi elert valamit sirassal:D
meg hat ahogy a tobbiek leirtak vagy mar o is ki akart szalni a dologbol, vagy ugy erezte, hogy hibazott es nincs joga ellenkezni, mert teljesen igazad van
a cuccaidert azert meg elmehetnel...
Nem vagyok fent sehol (fb-n se, semmi ilyen foson, csak egy két fórumon), így ezt az egész problémát nem ismerem. De könyörögtem már, bealáztam magam, tök feleslegesen, amit még a pofámba is vágott a lány. Úgyhogy ezt én többet nem, kihagyom. :)
Magánvélemény: elég jellemtelen patkány dolog lenne, ha ezek után még könyörögne is. Bár ez már így is az szerintem.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!