Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik jó, hosszútávú párkapcsolat? Minden kapcsolat ellaposodik?
Személyes környezetemben aki 10+ éve együtt van a párjával/házastársával, az a következők miatt:
-fél az egyedülléttől
-kell a másik pénze, közben megcsalja a másikat...
-az egyik fél egy bólogatós kutya, egy papucs, teljesen behódolva a másiknak
-kategorizálja az illető magát, hogy ő úgysem találna jobbat
Szóval, a gond szerintem, hogy az ember nem monogám faj. Ergó szerelem, boldogság csak a kapcsolat elején van.
Írhatnátok valami lelkesítő ellenpéldákat (lehetőleg saját példa legyen, mert kifele mindenki azt mutatja, hogy de kafa minden),
mert én csak annyit látok, hogy a párkapcsolat előnye a:
-biztos SZEX (nem kell a másikat annyit fűzni, nem kapsz el betegséget, olcsóbb mint a k**va, stb)
-olcsóbb egy főre a lakás a fejed fölé
És valamiért úgy érzem, hogy érzelmek terén a fájdalom nagyobb, mint a boldogság, amit ad :( Godoljatok bele: a következő párkapcsolat kezdeténél az előzőre emlékezni sem akar az ember. A képekről levágja az ex-et (illetve ha előrelátó, akkor nyaralásnál külön képet is csinál). Persze ez logikus az utolsó dolog a szakítás, így nem egy kellemes emlékkel zárul a kapcsolat :D És a legnagyobb irónia, hogy mindig az szenved jobban, aki a jobban szeret...
Szóval nem tudom mit gondoljak, mit higgyek. Régen illúzióim voltak, hogy egy párkapcsolatnak a végtelenségig ki kell tartania, jóban rosszban szereted a másikat, szexelni csak a szerelmeddel, stb...
Fiatal vagyok, remélhetőleg még sok lehetőségem van, de az a gáz, hogy 4 éve voltam utoljára szerelmes, azóta a legkisebb szikra sem mutatkozik. Lassan olyan, mintha élő szövet lennék fémvázon.
Najó, nem írok többet, mert lassan a kérdést is elfelejtem :D
22/F
A tudomány mai állása szerint a szerencsés véletlen is kell hozzá, hogy sikerüljön az ilyesmi.
Az ember nem 100%-ban irányítja az életét, a kapcsolatát meg pláne nem.
Aki istenhívő az meg kérheti, hogy sikerüljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!