Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan meg kénne köszöni ezt a "csodás ajándékot"?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom.Sok szép ajándékot kaptam de az egyik nagyon megsértett. A barátom anyukájától egy beteg kiscicát kaptam.Szegényre rossz ránézni, annyira sajnálom.Elvittük délután állatorvoshoz anyuval és azt mondták, hogy vak és valami gond lehet a belső szerveivel.

Sose kaptam még ilyen szörnyű ajándékot. 3 év alatt először kaptam Tőle valamit, pedig én mindig próbáltam kedves, figyelmes lenni Vele és őszintén szólva nem ezt vártam volna el.Jobb lett volna ha annyit mond, hogy Boldog szülinapot vagy még annyit se.Főleg, hogy panelba lakunk.

De a legszebb az egészben, hogy küldött egy smst, hogy mégis mit képzelek én, hogy megse köszönöm azt, hogy gondolt rám és, hogy szeretné ha holnapig valamilyen formában megköszöném.

Hát,normális?

2013. okt. 24. 23:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
van fejlemény azóta?
2013. okt. 28. 11:07
 22/24 A kérdező kommentje:

Meghalt tegnap reggelre :'(

Annyira sajnáltam, meg is sirattam szegényt.Olyan kis aranyos volt.

2013. okt. 28. 12:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom, részvétem:( Az a boszorkány pedig pukkanjon meg... remélem, azóta sem köszönted meg neki!
2013. okt. 28. 20:16
 24/24 anonim ***** válasza:
szegényke
2013. okt. 28. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!