Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan meg kénne köszöni ezt a "csodás ajándékot"?
Ma van a szülinapom.Sok szép ajándékot kaptam de az egyik nagyon megsértett. A barátom anyukájától egy beteg kiscicát kaptam.Szegényre rossz ránézni, annyira sajnálom.Elvittük délután állatorvoshoz anyuval és azt mondták, hogy vak és valami gond lehet a belső szerveivel.
Sose kaptam még ilyen szörnyű ajándékot. 3 év alatt először kaptam Tőle valamit, pedig én mindig próbáltam kedves, figyelmes lenni Vele és őszintén szólva nem ezt vártam volna el.Jobb lett volna ha annyit mond, hogy Boldog szülinapot vagy még annyit se.Főleg, hogy panelba lakunk.
De a legszebb az egészben, hogy küldött egy smst, hogy mégis mit képzelek én, hogy megse köszönöm azt, hogy gondolt rám és, hogy szeretné ha holnapig valamilyen formában megköszöném.
Hát,normális?
Szegénykém... nem irigyellek :S
Ha azt mondja az orvos, hogy életképes, nem kell elaltatni, akkor megpróbálhatnád valami tanyára "elpasszolni". Anyós meg, ha nagyon "érdeklődik" a jószág felől, megmondod mi lett vele, jó kezekben van. Csak nem várhatja el, hogy allergiás létedre egy tömblakásban élj együtt egy állattal! Ebbe bele se lehet kötni. Bár a leírás alapján úgy is bele fog, de ne foglalkozz vele, rosszindulatú.
Ezzel a nővel még rengeteg bajod lesz.
Ha nem költöztök el olyan messzire tőle, ahol már nem igazán tud elérni, akkor tuti tönkre fogja vágni a kapcsolatotokat. De még akkor is sanszos.
Ja amúgy Boldog Szülinapot!
(#11)
Minden ajándékot illő megköszönni, akármi is legyen az.
Én egyszer kaptam egy farok alakú szívószálat a bátyámtól szülinapomra, szörnyű kínos volt :$
Köszönöm! Neked is Boldog szülinapot utólag #10!
Az állatorvos mondta, hogy ott kellene hagyni a kiscicát, mert valószinűleg rosszabb állapotban lesz és a kezelése nem olcsó mulatság.Anyu nem akarta nagyon, hogy haza hozzam de olyan kis szeretettéhesnek látszik, úgy imádja amikor simogatják, hogy nem volt szivunk magára hagyni.
Egész éjjel alig aludtunk, mert olyan hörgő hangott adott ki és féltünk, hogy valami baja van.Ma reggel anyu megint elviszi orvoshoz, mert tegnap nem sokat tudtunk meg.Nagyon remélem, hogy meg lehet gyógyítani.Bár, a vakságot biztos nem de attól még tudnám legalább gondozni, szeretgetni.
Megköszönni meg biztos nem fogom, hogy kaptam egy szenvedő kiscicát akivel az egész családom együtt szenved, mert így látni egy kisállatott szörnyű.. főleg, hogy nekünk az allergiám miatt soha nem is lehetett itthon.:( A hugom is sírt az éjjel úgy sajnálta. Szegény nem is tudja még megérteni, hogy mi a baja csak azt látja, hogy nincs jól. A suliba se tudom, hogy hogy fogok figyelni, mert már most csak azon jár az agyam, hogy mi lehet a baja.
Vigyázz a szegény kiscicára, ne hagyd sorsára! Annyira szomorú...
A kérdésre válaszolva amúgy nem köszönném meg én sem. Szerintem aki adta, hülye.
(Mert természetesen be lehet fogadni egy beteg állatot, de szülinapra adni enyhén szólva necces, aztán még azon panaszkodni, h nem köszönted meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!