Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a haverom anyjával kavarok? Meddig lehet ezt űzni?

Figyelt kérdés

Szóval van egy haverom, akinek kissé fiatalabb anyja van, most 44 éves és eléggé jól tartja magát. Kamaszkoromban sokat álmodoztam róla. Azt érdemes még róla tudni, hogy kissé gyenge jellem, időnként a pohár fenekére is néz.

Ezt persze így 24 éves fejjel már simán ki tudtam használni. Egy bulin megjelentem, amit előre tudtam hogy ott lesz, s azt is, hogy a haverom aznap este a barátnőjénél alszik. Iszogattunk, nyíltan flörtöltem vele, táncoltunk, aztán végül náluk kötöttünk ki. Felhívott, hogy igyunk még. Persze ivásról szó sem volt.

Másnap azért kissé meg volt lepődve, de nyilván erősködtem, hogy bizony nincs ebben semmi rossz, meg egyébként is élvezzük, ha már így alakult. Azóta rendszeresen találkozgatunk, és nekem ez így tök jó. Neki is, de persze előbb-utóbb nyilván rá fog jönni, hogy mégse kéne. Szerintetek meddig lehet ezt folytatni?

2013. okt. 24. 22:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig rá nem jön, hogy mégse kéne. Megválaszoltad magadnak..
2013. okt. 24. 22:45
 2/27 anonim ***** válasza:
37%

Pont ugyan ebben a cipőben járok. Legalább nekem nem kell kiírni:)

Kíváncsi vagyok a válaszokra. Mondjuk az én esetben még annyit illik megemlíteni, hogy a húgát is meg fogom kefélni. Átlagos lányka, de sokad dob rajta, hogy így anya-lánya kombónak számít:)

2013. okt. 24. 22:47
 3/27 anonim ***** válasza:
Apu ha megtudja majd véget vet a bulinak!
2013. okt. 24. 22:47
 4/27 A kérdező kommentje:
Na jó, de ez mikor következik be általában? :D Olyan két hónapja megy a dolog, persze haverom semmit nem tud, külön vicces a színjáték, mikor átmegyek.
2013. okt. 24. 22:48
 5/27 A kérdező kommentje:
#3 Apu nem vet véget semminek, marad a (már nem is annyira) új feleségénél. ;)
2013. okt. 24. 22:49
 6/27 anonim ***** válasza:
Sztifler anyja :))))))))
2013. okt. 24. 22:49
 7/27 anonim ***** válasza:
Szard le a haverod
2013. okt. 24. 22:50
 8/27 anonim ***** válasza:
Tiszta Amerikai Pite! Finch, Stifler, és a Mamája xD
2013. okt. 24. 22:51
 9/27 A kérdező kommentje:
Jajj! Miért lenne már Amerikai Pite? Jó a nő, mindig is meg akartam fektetni, aztán most sikerült. Ennyi. :)
2013. okt. 24. 22:54
 10/27 anonim ***** válasza:
Ott is pont az volt a lényeg, nem? Amúgy én a kollégám nejét dugtam meg aki 42 én meg 22 :)) Tehát nem ítéllek el nehogy azt hidd! :)
2013. okt. 24. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!