Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szerelmes egy lányba (a barátnőjébe), attól még diszkréten megnézhet más lányokat is, akiket szépnek tart?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 20:35
11/15 anonim válasza:
Nem csak diszkréten, hanem nyilvánosan is.
12/15 anonim válasza:
persze én se vakságot ígértem hanem hűséget
13/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a szerelem azt jelentené, hogy másokat ne tarthatnál szépnek. Részemről nem zavar, ha a párom megnéz lányokat, szólni is szoktam neki, ha látok olyat, aki szerintem szép :D Persze kis édesen mindig hozzáteszi, hogy de én vagyok a legszebb :D
14/15 anonim válasza:
Miért ne lehetneee szerelmeeees? Nem csak a szerelme széép az egész világon. Annak mi köze van a szerelemhez, hogy mást is szépnek tart?
El vagy tájolva kisbogár, nőj fel, és kezdj el értelmesen gondolkozni.
15/15 anonim válasza:
Attól, hogy megnézek/megnézel más nőket, még nem jelenti azt, hogy rohanok/rohansz a másik nőhöz. Ha nem tartanék más nőket szexuálisan vonzónak, akkor nem néznék poreszt se.:) De attól még a páromat szeretem, úgy ahogy van és nem akarom másért elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!