Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, én vagyok a hülye és naív?
Figyelt kérdés
több mint 1 éve megismertem egy fiút, szexkapcsolatnak indult (még szűz voltam, de szerelmes belé) aztán rá 7 hónapra benyögte hogy szerelmes belém, persze nagyon örültem, majd fél évre rá hogy nem szerelmes. elég komolynak látszott, meg is kérte a kezem, de nem romolhatott meg ennyire 2 hónap alatt.. vagy lehet hogy csak egy hosszú kaland volt számára az egész?2013. okt. 24. 20:09
2/10 A kérdező kommentje:
18/L
2013. okt. 24. 20:12
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ellopta a lelkét egy démon.
4/10 A kérdező kommentje:
18/L
2013. okt. 24. 20:12
5/10 anonim válasza:
Hát igen, lehet hogy csak egy nagyon hosszú kaland volt számára, de az is elképzelhető, hogy időközben megismerkedett valaki mással, találkozgattak, vívódott egy ideig, aztán rájött, hogy őt jobban szereti.
6/10 anonim válasza:
Én meg téged nem értelek. Az érzések változnak. Fél éve szerelmes volt, most meg nem az. Ez van.
Emellett meg persze nem egy megfontolt jellem. A kezed nagyon nem kellett volna megkérnie. Szerintem fogadd el, nem szeret, és felelőtlenül áltatott (a kézmegkéréssel). Lépj tovább, tanulj az esetből, és ne vedd feltétlenül komolyan a pasikat.
8/10 A kérdező kommentje:
de ennyi? ilyen gyorsan nem lehet valakiből "kiszeretni" :(
2013. okt. 24. 20:20
9/10 anonim válasza:
De. Vaaagy nem gondolta át, mit is érez. És akkor most mi van? Ez van, ő ilyen szemét volt.
10/10 anonim válasza:
"szexkapcsolatnak indult (még szűz voltam, de szerelmes belé)" mindezt 17 évesen? Gratulálok...
A kérdésedre a válasz egyértelműen igen, talán tanulsz is belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!