Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú lány barátság létezik?
"Többet? Mi már 11 éve vagyunk legjobb barátok és egyikőnk se akart többet."
És azt honnan tudod, hogy az idő közben nem szeretet-e beléd?
Nekem nem tűnt fel hogy belém szeretett volna. Csak annyit mondott hogy nagyon jó csaj vagyok (ami szerintem nem igaz). Meg egyszer megtörtént egy dolog amit mind a ketten megbántunk.
Az ötlet onnan jött fel hogy kiírom, mert ma az egyik legjobb barátnőmmel erről beszélgettünk :)
Petting:D
Szóval szerinted ez barátság? Hát nem az....
Nekem sajnos még nem volt ilyen.
Ettől még előfordulhat, és irigylem is azokat akiknek összejön.
Én arra tudok gondolni, hogy ha mindketten házasok, vagy komolyabb párkapcsolatban vannak, szeretik a párjukat, akkor működhet, hogy férfi és nő csak barátok, és egyik se gondol többre.
Én mindig akartam ilyet, de vagy én akartam volna többet, vagy a pasi:(, és egyik "barátság" sem maradt meg túl sokáig. Tehát nem volt igazi barátság addig sem.
Remélem egyszer azért még sikerül ilyen barátságra szert tennem. Ahol senki se akar többet.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!