Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú lány barátság létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lány barátság létezik?

Figyelt kérdés
Szerintetek?
2013. okt. 24. 19:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Többet? Mi már 11 éve vagyunk legjobb barátok és egyikőnk se akart többet."

És azt honnan tudod, hogy az idő közben nem szeretet-e beléd?

2013. okt. 24. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
ez az egyik fel tobbet erez MINDIG dolog eleg nagy hulyeseg, mert akkor olyan is van , hogy mindketten tobbet ereznek (es osszejonnek), es olyan is, amikor egyikse erez tobbet.
2013. okt. 24. 20:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Nekem nem tűnt fel hogy belém szeretett volna. Csak annyit mondott hogy nagyon jó csaj vagyok (ami szerintem nem igaz). Meg egyszer megtörtént egy dolog amit mind a ketten megbántunk.

Az ötlet onnan jött fel hogy kiírom, mert ma az egyik legjobb barátnőmmel erről beszélgettünk :)

2013. okt. 24. 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Ergo te is egy olcsó nő vagy aki dug a fiú haverjával. Szánalmas.
2013. okt. 24. 20:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem dugtam képzeld el! Csak petting volt.
2013. okt. 24. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Létezik,amíg nem gyökér valamelyik fél a 2 közül és nem kezdi ezt a "beléd szerettem" dumát meg a többit.
2013. okt. 24. 20:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Petting:D

Szóval szerinted ez barátság? Hát nem az....

Nekem sajnos még nem volt ilyen.

Ettől még előfordulhat, és irigylem is azokat akiknek összejön.

Én arra tudok gondolni, hogy ha mindketten házasok, vagy komolyabb párkapcsolatban vannak, szeretik a párjukat, akkor működhet, hogy férfi és nő csak barátok, és egyik se gondol többre.

Én mindig akartam ilyet, de vagy én akartam volna többet, vagy a pasi:(, és egyik "barátság" sem maradt meg túl sokáig. Tehát nem volt igazi barátság addig sem.

Remélem egyszer azért még sikerül ilyen barátságra szert tennem. Ahol senki se akar többet.

27/N

2013. okt. 24. 21:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Van. Nálunk kb 6 éve tart... ő nekem olyan, mintha a húgom lenne. :) Pedig egyáltalán nem csúnya csaj, sőt... :D
2013. okt. 24. 23:45
 19/20 anonim válasza:
én már két éve nagyon jóban vagyok egy lánnyal aki nagyon szép, mégsem ,,kanosodtam" rá :P
2013. okt. 25. 20:09
 20/20 Liliánalány válasza:
Saját tapasztalataim szerint nem létezik,mert az egyik fél egy idő után többet szeretne..
2013. okt. 25. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!