Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt egy srác, mit csináljak? (többi lent! )
Régóta beszélünk facen. Egy suliba járunk. 2 év van köztünk. Tetszek neki, és én a múltkor bevallottam neki, hogy szeretem. Erre írt, de röviden annyit, hogy: - Egyenlőre, nem kell nekem kapcsolat! :)
Ez mit jelent? Nem akartam megkérdezni, nem akarom firtatni. Úgy érzem elcsesztem! :/ Tegnap meg írtam neki, hogy felejtsük el egymást stb. erre meg annyit hogy:
- Rosszat mondtam?
Én: -Te nem, csak én.
Ő: nem!!!
én: De, szóval szia!
ő: :/
Kb így nézett ki.xd Most már tuti mindent elcsesztem! :( Kérek normális válaszokat, tudom hogy értelmetlenül írtam, de azt kérdezném, hogy lenne-e esélyem. Meghogy mit csináljak?
Huh...
Szóval mondd el légy szíves, hogy miért kell össze-vissza beszélni? Most akkor fogod Magad (ma nem, legyen inkább holnap) és elkapod, félrehúzod! Négyszemközt megbeszélitek a dolgot, elmondod, hogy Te mit érzel, megkérdezed mi a véleménye. Mindenki őszintén elmondja mit akar és mikor vége lesz, hoztok egy döntést, amihez mindketten tartjátok magatokat!
Nem érdekel, miért nehéz és miért nem lehet! Ennél csak rosszabb lehet, mert eszed Magad egy baromság miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!