Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok az emberek, akik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az emberek, akik olyan büszkék és orr alá dörgölős stílusban vágják oda, hogy boldog párkapcsolatban élnek, belegondoltak, milyen szar sorsuk lesz, ha megint egyedülállóak lesznek majd egy idő után?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 13:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na igen 8-as de ott az aduász a kezedben, h npként te találsz 10 másikat. És mi férfiként, hogyan találnánk? A nőknek sokkal egyszerűbb párt találni. Elmondom miért: mert 1 nő ha minimum átlagosan néz ki, kb 5-6 ember simán körbeudvarolja. Míg egy átlagos kinézetű srácot egyáltalán nem udvarolják körbe. Lehet oltári személyiség, ismerek ilyen srácokat is, és le vannak szarva, mert nem kifejezetten jóképűek. És direkt nem beszélek a pénz szerepéről most. Azt hagyjuk. Szóval jól lakott gyomorral könnyen beszélsz éhínségről :)
2013. okt. 24. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Pont lesz.arom, hogy hányan udvarolnak körbe, mivel több, mint a 3/4-e minősíthetetlen. Csak olyannal jövök össze, akivel úgy érzem, hogy le tudnám élni az életem, olyan szerelmes vagyok, és annyira összeillünk. Ilyen pedig finoman szólva nem terem minden bokorban, tehát ugyanott vagyok, ahol ti. Abból, hogy körbeudvarolnak, csak akkor profitálnék, ha az lenne az elsődleges célom, hogy "legyen valaki", ne legyek egyedül.
2013. okt. 24. 16:52
 13/17 anonim ***** válasza:

11. Miért lenne pasiként nehezebb dolgod? Én ismerek olyat aki elsőre megtalálta az igazit.

Nem is volt több kapcsolata. 22 éves volt amikor megházasodott. És nem, nem udvarolták körbe a lányok. Nem kifejezetten izmos, nem keres sokat, nincs saját ingatlana, kocsija sem.

És inkább átlagos mások szerint, bár a felesége szerint nagyon helyes. Mégis az első kapcsolatában találta meg az igazit.

Szóval a külsőségek, amiket leírtál kevesek, és ha nehezen talál egy pasi barátnőt, ott más gond van, nem az hogy hogy néz ki.

Egyébként nálam egyszer fordult elő, hogy egy csaj elkezdett piszkálódni, és gúnyolódni azon, hogy 25 éves korom óta férjnél vagyok. Hogy ez milyen ciki, és milyen rossz lehet börtönben élni, és biztos folyton megcsalom a férjem. És hogy a házasság egy papír, és nem is ér semmit. És én ezzel miért vágok fel.

(Ő kérdezte van e valakim, erre mondtam hogy férjem) Erre a csaj ezeket vágta a fejemhez.

Magyarul elkezdte nagyon szidni a házasságomat. Ekkor én nem mondtam neki semmi különöset. Csak, hogy ez az ő véleménye...

Később a mosdóban ez a nő azon sírt a barátnőjének, hogy a pasijával már 10 éve együtt vannak, betöltötte a 35-öt, és a pasi még mindig nem hajlandó elvenni, pedig mióta könyörög neki. Mondta azt is, hogy már abbahagyta a gyógyszert, hátha a gyerek meglágyítja, illetve, hogy a pasi folyton csak a haverjaival lóg, meg is csalta, vele nem törődik, sokat iszik, és nem is szexelnek egy ideje annyit mint régen.

Nos ezek után kivonultam a wcből és mondtam a lánynak, hogy még volt képe az én kapcsolatomat szidni, csak mert házasok vagyunk, mikor ilyeneket mond a sajátjáról.

És mondtam, hogy gondolkodjon el ezek után, hogy mégis ki a boldogabb, én vagy ő.

Tehát ha valaki ennyire nyíltan szemétkedik, miért ne mondhatnám azt, hogy nézzen már magába?

Ezt leszámítva soha senkinek nem mondtam semmit, aki ismer minket, az látja , hogy boldogok vagyunk, meg sem kérdezi.

27/N

2013. okt. 24. 18:18
 14/17 A kérdező kommentje:
13: jó, hát kivételek mindig vannak, csak igen kismértékben fordul elő ez. Én nem hiszek ebben.
2013. okt. 24. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez így van, 13-as, egyetértek. Itt van pl. legközelebbi példának a férjem. A koránál fiatalabbnak néz ki, 170 cm magas, mikor megismertem vékonyka volt, mint a kisujjam. Tehát semmiképp nem az az alkat, akit itt "alfahímnek" írnának le a legtöbben, bár nekem ő a leghelyesebb úgy, ahogy van. :) Nem volt menő kocsija, csak egy biciklije, jól fizető állása sem, egy gyárban dolgozott. De mindig tudott magának nőt szerezni és nem is rossz nőket. Nekem akkoriban nagyon sokan udvaroltak, köztük pénzesebb, magasabb, deltásabb fazonok is (mondjuk az izomkolosszusok soha nem jöttek be), mégis ő lett az örök befutó. :)
2013. okt. 24. 19:22
 16/17 A kérdező kommentje:
15: csak azt elfelejted, hogy nem mindenki szocializálódott könnyen, és ebből kifolyólag aki visszahúzódóbb típus, annak nem is nagyon van társasága, pláne nem nők. Szóval aki egy gyárban dolgozik, persze h sokkal több embert ismer, és onnan már könnyebb dolga van becsajozni.
2013. okt. 24. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:

én is visszahúzódó típus vagyok, voltam, mégis erőt vettem magamon.

kifogások persze mindig vannak,

hogy a nőknek könnyebb.

A JÓL kinézőknek könnyebb,

a pénzeseknek könnyebb... hát nem.

nem vagyok se pénzes, se szép, még az alkatom se a megszokott hanem teltebb, amin dolgozom. de akkor se sajnáltam magam (túl sokáig) hanem változtattam.

Elkezdtem ismerkedni, randizni, és lám, szerencsém lett. Megtaláltam az igazit. És hogy szar amikor visszautasítanak? Igen... én 5 évig csak pocsék párkapcsolatban voltam vagy épp visszautasítottak.

De ettől még nem adtam fel.

27/N

2013. okt. 24. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!