Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy roma csajjal/fiúval? Ha nem, mi zavarna legjobban?
A cigányozóknak:És ha mondjuk elkezdesz vele járni, megszereted, és utána derül ki, hogy esetleg félvér???"kiszeretsz" belőle???VAGY MI?????
HÜLYE KÖCSÖGÖK, AKIK ÍGY ÁLTALÁNOSÍTANAK!!!!
ha normális is, a családja nagy valószínüséggel kizáró ok
szóval ~90%, hogy nem.. ha nagyon szinpatikus akkor sem
Én magyar vagyok.
Nekem van cigány haverom,3 szakmája van mindenből jelesre vizsgázott..
Iskola mellet amikor csak tudott dolgozott.
Rendes ,ápolt,jólöltözött....
Van kivétel..........,de ilyenkor szégyellem magam hogy mekkor rasszista nép vagyunk,mert még az esélynek se adunk esélyt....(tiszt.a kiv.)
Azt vettem észre hogy itt már van a hogy a magyart is kénzi a magyar...
Én meg pl jobban elítélem a dizskós ge**ket meg az emó szarokat,kis***ákat mint a cigányokat na erre mit léptek..
Tény hogy vannak retkes bödüs cigányok akik megdögölhetnének..de sajnos ezért is tart itt ez a qrva ország,a sok hülye buta felfogása miatt!
Szintén magyar vagyok,és csak annyit, hogy vannak sokkal de sokkal roszabb magyarok mint cigányok.
Persze hogy itt senki nem járni cigánnyal,mert kb 15-16-17 kiskur***k vagytok semennyi felfogással, élettapasztalattal.
Meghát valljuk be, titeket is a viva tv nevelt ki..
Nekem nincsenek előítéleteim, de tapasztalataim bőven, sajnos. Vidéken lakom, egy nagyobb város melleti faluban. Áltsuliban az osztályban volt 5-6 cigány, állandóan büdösen jöttek órára, többünket bántottak, megszégyenítettek, kinevettetek. Mikor középsuliba már a városba jártam, alig bírtam felszállni a buszra, tele volt cigánnyal, üvöltöttek, bőgtek a gyerekek, verték őket, a fehéreket is volt hogy bántották, vagy ellopták a pénzüket, kértek cigit és az egész dobozt elvették és hasonlók.
Az egyetemen volt egy csoporttársam aki cigány volt, másoddiplomáját csinálta, 25 éves körül volt, egy takony 18 éves kölyök pedig neki állt, hogy mit képzel magáról ő csak egy büdös cigány, nincs semmi keresni valója az egyetemen stb. Kiálltunk mellette, elértük, hogy a fehér srácot eltanácsolják a karról. Aláírom van értelmes cigány, de rika mint a fehérholló.
Soha nem járnék cigánnyal.
20:54-es vagyok.
Mai napi élményeim:
Busszal mentem reggel iskolába egész úton azt hallgattuk, hogy a lány aki ült mellettem mennyen már hátra mert hogy szétb*sznák a pics*ját
iskola után vonattal utaztam, szerencsésen lekéstem a vonatot így még egy órát várnom kellett. kimegyek a sinekhez egyből odajön hozzám három retek hogy mennyek már oda hozzájuk mert az egyik csaj járni akar velem. én ellenáltam mire az egyik kivillant egy kést hogy jobban járok ha megyek. oda megyek, egy retkes cigánycsaj már sír a padon mert ezek hajtják neki hogy szétb*sszák a száját meg csak előveszik és szophatja őket ott helyben, és ha nemteszi nemmegy haza élve. ez kb 10 cigány, odamegyek szólok hogy hadják már békén szegényt szarul eshet neki. Igen megbántam hogy kiáltam érte... nah mind1 még egy órán át viseltem el a kellemes társaságot amiben többször is felmerült hogy mivel én gimnáziumba járok ők meg egy lepukkant iskolába ez már boxra ok és hogy hol verjenek meg.
Hazafelé egy értelmes cigányember ült mellém aki mesélte hogy ő nem csinált semmit, csak nem hordott magánál papírok, az össze személyi igazolványát használja, és az öccse nevével ír alá dolgokat. Jaj és hogy miért kell aláírnia dolgokat? Hát nem részegen megvert két gyereket?
De igazatok van én egy szemétláda vagyok és általánosítok.
Volt előttem valaki aki összefoglalta egy tömör mondatban mindenki gondolatát. Valami olyasmi volt hogy dögöljön meg mind. Adtam rá egy olyan zöld ujjat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!