Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy roma csajjal/fiúval? Ha nem, mi zavarna legjobban?
nah most aki védi a cigányokat az vagy cigány vagy vmi paraszt aki cigányt még csak a tvben látott. még hogy nem ismeri meg őket miért ki akarja? utazz már kérlekszépen azzal a busszal, amivel én járok haza iskola után, és majd ha 5ször veszik elő a kést ha nem adsz nekik pénzt, vagy látod ahogy valakit lecibálnak a buszról hogy megverjék majd akkor védd már őket jó?
mellesleg nem járnék SOHA cigánnyal. mégcsak a közelükbe se megyek szívesen...
a kedves fajvédőknek akik szerint aki cigányozik az csak hallott róluk nekem eddig akivel igazán rossz tapasztalatom volt az mind cigány volt kb ötödikes lehettem amikor a csúszdánál álltunk sorba erre a kb velem egyidős kis cigány csaj beelőz és amikor rászóltam akkor többször leköpött...
-nyolcadikos voltam amikor először le akartak szedni a cigányok a biciklimről
-tavaly a játszótéren a cigányok voltak ugy 10en és mi magyarok fociztunk velük, kb meg se szólaltunk, ezek a rühedékek meg állandóan büdös magyaroztak, egyszer csak megkérdeztem hogy mér büdös a magyar erre "mivan lenézed a cigányokat?" körbevettek és elkezdtek püfölni olyan váltásban hogy egyszerre mindig legyen rajtam 3... és még volna mit mesélnem
Jelemzző a cigány családokra, hogy a férj veri a feleségét. Úgy mond természetes... A másik ha összejösz magyarként egy cigánnyal nagyon nehezen fog elengedni. Meg alapjáratok sunyik, agresszívak, stb.
fúúúúúúúúúúúúj soha!!!!!!! 18/L
csak rossz tapasztalataim vannak velük:
kötöszködősek, agresszívek, kiszámíthatatlanok stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!