Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy roma csajjal/fiúv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy roma csajjal/fiúval? Ha nem, mi zavarna legjobban?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 20:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

nah most aki védi a cigányokat az vagy cigány vagy vmi paraszt aki cigányt még csak a tvben látott. még hogy nem ismeri meg őket miért ki akarja? utazz már kérlekszépen azzal a busszal, amivel én járok haza iskola után, és majd ha 5ször veszik elő a kést ha nem adsz nekik pénzt, vagy látod ahogy valakit lecibálnak a buszról hogy megverjék majd akkor védd már őket jó?

mellesleg nem járnék SOHA cigánnyal. mégcsak a közelükbe se megyek szívesen...

2009. nov. 12. 20:54
 12/34 anonim válasza:
85%
Cigány?:O Pfúúúúj!!! Költözz egy Vidéki cigánysorra, és akkor ítélkezz. Szeresd csak őket akkor..
2009. nov. 12. 21:00
 13/34 anonim ***** válasza:
20%
Képzeljétek roma pasim van és miwan akkor??:/ És fél éve együtt vagyunk már. A családja is nagyon aranyosak és rendesek.Nem tom mit kell leszolni őket.Jo vannak buták is meeg rendesek is. Erről ennnyit.
2009. nov. 12. 21:05
 14/34 anonim ***** válasza:
95%
Biztos vannak rendes dolgozó cigányok is, azt elismerem, de eddig én csak a bunkó büdös fajtákkal találkoztam! Nyilván sokkal több van belőlük. Egyszerűen azért nem járnék cigánnyal, mert cigány, és tudom, látom h milyenek.
2009. nov. 12. 21:05
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

a kedves fajvédőknek akik szerint aki cigányozik az csak hallott róluk nekem eddig akivel igazán rossz tapasztalatom volt az mind cigány volt kb ötödikes lehettem amikor a csúszdánál álltunk sorba erre a kb velem egyidős kis cigány csaj beelőz és amikor rászóltam akkor többször leköpött...

-nyolcadikos voltam amikor először le akartak szedni a cigányok a biciklimről

-tavaly a játszótéren a cigányok voltak ugy 10en és mi magyarok fociztunk velük, kb meg se szólaltunk, ezek a rühedékek meg állandóan büdös magyaroztak, egyszer csak megkérdeztem hogy mér büdös a magyar erre "mivan lenézed a cigányokat?" körbevettek és elkezdtek püfölni olyan váltásban hogy egyszerre mindig legyen rajtam 3... és még volna mit mesélnem

2009. nov. 12. 21:15
 16/34 anonim ***** válasza:
20%
Ha olyan lenne aki minden szempontból megfelel nekem akkor a cigányság nem lenne akadály. Bár gyanítom hogy a cigányság és a nekem nem megfelelő tulajdonságok között elég erős a korreláció.
2009. nov. 12. 21:40
 17/34 anonim ***** válasza:
96%

Jelemzző a cigány családokra, hogy a férj veri a feleségét. Úgy mond természetes... A másik ha összejösz magyarként egy cigánnyal nagyon nehezen fog elengedni. Meg alapjáratok sunyik, agresszívak, stb.

fúúúúúúúúúúúúj soha!!!!!!! 18/L

2009. nov. 12. 21:47
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
a cigánylányok jól néznek ki kb 20 éves korukig...utána undorítóak lesznek!!!!!!!bleee
2009. nov. 12. 21:48
 19/34 anonim ***** válasza:
75%

csak rossz tapasztalataim vannak velük:

kötöszködősek, agresszívek, kiszámíthatatlanok stb...

2009. nov. 12. 22:17
 20/34 anonim ***** válasza:
62%
MEGOLNI AZ OSSZES CIGANYT!!
2009. nov. 12. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!