Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek még az ilyen végtelenül romantikus férfiak is?
Van egy férfi ismerősöm, aki mindenhol kb csak a szerelméről beszél, és mindent megad a párjának, állandó meglepetések, figyelmességek, igazi álom pasiként viselkedik, a barátnője gyönyörű, nagyon...
A tipikus irigyelt pár, a jó példa, bevallom az egyetlen olyan ismerőseim kb, akik miatt még nem veszett el a férfiakba vetett hitem. (A barátomon kívül. :))) )
Viszont néhány hete közölte velem, hogy nagyon tetszem neki, nem tehet róla, de nagy hatással voltam rá és nem megyek ki a fejéből. Azóta minden nap keres valamilyen formában és állandóan találkozni akarna.
Nem mondta ki, hogy szexet akarna, de feltételezem ez a cél.
És én akkorát csalódtam, hogy az valami hihetetlen, komolyan azóta nem térek magamhoz.
Ti ismertek olyan férfiakat, akik őszintén szerelmesek és emellett tényleg nem kell nekik más?
Hát, én nem bírnám ki, ha a barátom így viselkedne egy másik lánnyal.
Arról nem tehet valaki, hogy hogy érez, de az, hogy ezt folyton a tudtomra adja, szerintem aljas dolog a párjával szemben, ez ránézve azért eléggé megalázó.
Nem vagyok túl romantikus, de ha valakit szeretek, szemellenzős vagyok elég erősen.
A monogámia híve vagyok.
Én például olyan vagyok, hogy ha szerelmes vagyok akkor senki más nem jöhet szóba.
Persze, hűséget fogadok, nem vakságot, tehát ha egy mutatósabb hölgy elmegy mellettem megnézem magamnak, de semmi több. Meg sem fordul a fejembe, hogy leszólítsam még, ha nincs mellettem a párom akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!