Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket nagyon zavarna, ha a barátotokon van 7-8kg felesleg?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé meghíztam egy ideje, de le fogom fogyni, csak biztos beletelik azért pár hónapba az. De addig szeretnék egy szép csajt összeszedni. Magabiztossággal nincs gond. Nem vagyok csöndes, társaságba kedvel mindenki. Csak ez engem nagyon zavar. Mennyire hátrány ez nektek? Azt mondják nem vagyok nagyon kövér, inkább olyan nagydarab. :) De engem zavar.2013. okt. 23. 19:19
2/10 A kérdező kommentje:
Hú de gyors voltál.:) Köszönöm szépen.
2013. okt. 23. 19:21
3/10 anonim válasza:
Ha "nagydarabnak" nézel ki, az nem 7-8kgfelesleg, barátok között sem. ;)
De amúgy nem, nem zavarna.
4/10 A kérdező kommentje:
180cm/92kg De régen olyan 85körül voltam, és sose volt gond, mert izom is volt rajtam, csak most hasam nőtt meg a combom, ami engem eléggé zavar, jobb volt a közérzetem. Aranyosak vagytok amúgy kösz.:)
2013. okt. 23. 19:27
5/10 Pain for Pleasure válasza:
Dehogy zavarna, segítenék neki lefogyni, együtt sportolnánk. :)
7/10 anonim válasza:
100 kg alatt nem ember az ember:-) Ezzel a magassággal még több is lehetnél. Legalább nem vagy gizda mint a fiatalok 90 %-a
8/10 anonim válasza:
Nem, az még elmegy, sőt..mellettem meg úgyis leadná azt a pici felesleget is :D
9/10 anonim válasza:
Dehogy baj :)
Én azért hisztizek a barátomnak, mert 90valahányról lefogyott egy fesztivál után kb 80-ra, ő meg max 175 cm és úgy is helyes volt meg vékonyabban is.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyébként lejött már 4kiló azóta.:D
2013. nov. 2. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!