Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért próbálják elhitetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálják elhitetni velem, hogy lesz párom?

Figyelt kérdés

Régebben munkatársaim mind azzal hitegettek, hogy biztos rám talál a szerelem, meg megtalálom a páromat én is, de könyörgöm! Ha a kis ujjamat se mozdítom, akkor miért állítanak ilyesmit? Nem teszek semmit azért, hogy legyen barátnőm, igaz hogy fáj a magány, de nem szokásom panaszkodni, meg ha ilyen hülye vagyok akkor forduljak fel egyedül mert megérdemlem.

Akkor meg miért állítottak ilyesmit? Talán azt hitték, hogy megváltozom majd idővel?

2013. okt. 23. 19:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De nekem az a bajom hogy nincsenek barátaim. Ha lennének barátaim, akkor azok betudnának mutatni az ő barátainak, és akkor az ő barátja betudna mutatni a barátja barátainak, és ezt a végtelenségig lehetne folytatni, csak nekem nincsenek baráti kapcsolataim, és így nem járok el sehova mert egyedül inni, vagy egyedül lemenni strandolni nagyon sz*r egyedül. Főleg még az is fáj mikor látom a párokat csókolózni, kézen fogva járni.... nagyon sz*rul tud esni az ilyesmi.
2013. okt. 23. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
De ne azt nézd már folyton hogy mi a problémád, hanem azt hogy hogyan tudsz változtatni rajta! Barátokat sem fogsz a szobádban szerezni, mindenképp ki kell mozdulnod az emberek közé, és igen eleinte tök egyedül. Mi veszteni valód van? Megy az idő, telik az életed, ha így akarod elvesztegetni a csodára várva hát te tudod.
2013. okt. 23. 20:42
 13/16 A kérdező kommentje:
A "tök egyedül" az már meg van. Eljárni szoktam erre-arra, de ott nincsenek olyan emberek akikkel lenne közös téma. Anélkül meg semmit se ér az egész. Meg valamilyen szinten irritál az ha sok ember van kis helyen, az nagyon tud taszítani.
2013. okt. 24. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor válassz olyan hobbit, amit többen csináltok.

Akár konditerem, akár küzdősport, akár foci, akár akármi... a lényeg, hogy emberekkel ismerkedj meg, haverkodj, menjetek utána együtt valahova és akkor bemutatnak majd az ismerős barátnőknek...

Sőt, akár itt neten is lehet haverkodni egyébként...

2013. okt. 24. 12:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Internetes barátaim vannak, csak az a gond, hogy nagyon messze lakunk egymástól. A másik meg, hogy próbálkozok/próbálkoztam ismerkedni társkeresőkön de nem nagyon akarnak visszaírni a hölgyemények.
2013. okt. 24. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak vigasztalni próbálnak, de meg kell látni, hogy az embernek mennyi esélye van reálisan párt találni: nekem 0, és ezt tudomásul is vettem.
2013. okt. 24. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!