Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a múltbéli csalódásaik után miért az új barátjuk büntetik?
Figyelt kérdés
Temérdek esetben látni itt és a valóságban is (és személyesen is megtapasztaltam), hogy ha egy nő egyszer/többször csalódott az életben párkapcsolati téren, akkor a jövőben túlságosan is gyanakvó, féltékeny hárpia lesz. Az addig rendben lenne, ha tanultak volna a hibáikból, de ezzel csak újabb hibákat követnek el, amivel megölik az egész kapcsolatot. A "rendes srác" dologról nem is beszélve, hogy általában azt hiszik rájuk, hogy a kedvességgel csak a bugyiba akarnak bejutni, mert "a múltban már megütöttem hasonlóképp a bokám". Mindig hangoztatják, hogy "minden ember más"... akkor ilyenkor mégis miért lesz hirtelen egyforma a legtöbb férfi a szemükben?2013. okt. 23. 14:13
11/13 anonim válasza:
Igazából ezen nem lehet min csodálkozni. Ha valakit átbasznak sokszor, az nemtől függetlenül óvatosabb lesz. Érettség meg karakter kérdése, hogy az ember képes-e felismerni, hogy ha kizárja a rosszat az életéből, azzal a jót is elutasítja.
És a rendes srácok nagy része tényleg valóban nem rendes, ezen fölösleges is vitatkozni.
A rendes srácok komolyan azon hisztiznek, hogy a kiszemeltjük nem fekszik le vele, vagy jön össze vele, csak mert ő kedves és figyelmes, és ez - ha engem kérdezel - egyáltalán nem egy kedves vagy rendes jellemre utal.
12/13 anonim válasza:
én nőként kapom ugyanezt egy férfitől, mindenért én szívok, amit az ex csinált...
13/13 anonim válasza:
Mert nekik szabad ugye...
Bezzeg ha egy pasas csinálja ezt a nővel, akkor fújmonnyonle,köpköpköp.
Éljen az egyenjogúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!