Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büntetik? Gyors válaszokat!
Figyelt kérdés
én februárba leszek 14 (lány) a férfi meg 25! büntetik vagy nem? mert nagyon szeretjük egymást!2009. aug. 18. 07:22
1/12 anonim válasza:
büntetik, 14 éves kor betöltéséig kiskorú vagy, amúgy meg ne kapkodd el!!!
2/12 anonim válasza:
Igen büntetik. Sőt apád helyében én még külön is alaposan megbüntetném.
4/12 anonim válasza:
Már bocsi, de cigányok vagytok?
Cigány temperamentum 25 éves férfitól természetesnek tekinteni egy 13 évessel való kapcsolatot, de az is cigány temperamentum, ha 13 éves lány mindenáron oda akarja adni magát.
5/12 anonim válasza:
Ne feküdj le vele. Akinek ilyen nagy korkülönbség bejön az nem normális.
De te se!!!!
6/12 anonim válasza:
Azt hogy te februárban 14 leszel, a ffi meg 25, azt nem büntetik...
Ha a születésnapod előtt közösültök, azt büntetik. (Mást lehet)
7/12 anonim válasza:
Ennyi erővel egy 80 éves bácsival is megpróbálhatnád! Már előttem is feltünt valakinek hogy ez olyan cigányos szokás! Véletlen nem az apáddal akarsz lefeküdni?
8/12 anonim válasza:
"Már bocsi, de cigányok vagytok?"
nagy vagy ember:D
egyetértek veled;)
9/12 anonim válasza:
25évesen 14évessel?
Csak elképzeltem magamat a felnőtt férfi helyébe
Jónagy sutyerák lehet, nem bántásból mondom
Ha ez számit valamit, szerintem hagyd
Egyébként amig nem vagy 14éves addig büntetik, nem mintha ez sokat számitana
10/12 anonim válasza:
Nemhiszem hogy rétinéger lenne, ők nem ismerik az internetet, azthiszik egy amazoniai madárfaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!