Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket nem zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket nem zavar, ha egy srác akivel ismerkedtek. Túlságosan kedves?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ilyen a stílusa, tudjátok vannak ezek az aranyos "cuki" fiúk... Jó, hogy rendes, lehet vele beszélni, de nem zavarna egy idő után? Főleg mikor úgy érzed, hogy Te benne lennél abban, hogy randizzatok, mert tetszik, amúgy minden más jó... csak túl kedves?

20/N

#aranyos #cuki férfiatlan
2013. okt. 23. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én is így vagyok ezzel :)

#9 voltam

2013. okt. 23. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:
# 8-asnak akár 100 zöld kezet is adnék, ha lehetne. Te vagy a lelki társam! :D
2013. okt. 24. 03:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem szokott hasonló érzésem lenni de kicsit más szempontból. Alapvetően odavagyok ha a srác kedves, mindig is ez vonzott, egy érzelmes, aranyos fiút tudnék csak elképzelni magam mellé. Csak valamiért megijeszt a túlzott kedvesség, az a baj hogy kételkedni kezdek és bizalmatlankodni, hogy valami biztos nem okés, mert az emberek többsége akikkel találkozok, nem jellemzően kedves típusok. Egyszóval félek tőle, hogy a kedvesség álca, bizalmatlanságot ébreszt bennem, mert amíg nagyon kellettem és nagyon meg akart kapni, a volt barátom is egy tündér volt, de amikor már voltak gondok a kapcsolatunkban inkább más lányt keresett megoldás helyett. Szóval nem bízom a túlzott kedvességben. Persze ez nem jelenti azt hogy mindenki legyen bunkó, sajnos abból van elég így is.
2013. nov. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!