Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem nézett még rám nő, nem szemezett velem, nem flörtölt velem soha senki az azt jelenti hogy semmi esélyem a nőknél?
Már elég idős vagyok hogy ne kergessek illúziókat. Egy kapcsolaton kívül még nem volt dolgom nővel. Az is úgy alakult hogy egy nagy bajban segítettem ki a legjobb barátomat (lány) és valahogy sok év után belémszeretett amiatt amit tettem érte. De ez előtt világosan megmondta hogy ne is próbálkozzak, nem jövök be neki. Szóval kb. ennyi az összes dolgom a nőkkel. Ez a kapcsolat is addig tartott amíg ki nem jött a gödörből és elhagyott egy "jó pasiért".
Szóval nem volt még olyanra példa hogy egyáltalán rám nézzen egy nő. Általában rám se hederítenek, társaságban hogyha van "jópasi" akkor én köddé válok számukra. Például egy lányt kísértem rendezvényre (ő kért meg, mert a munkám miatt jó kapcsolataim vannak, jól kijövök az emberekkel, tudok viselkedni-öltözködni protokolláris eseményeken), együtt voltunk végig amíg fel nem bukkant néhány srác és engem meg úgy otthagyott hogy észre se vett. Ez már számtalan szituációban előfordult. Addig vagyok jó, amíg fel nem bukkan egy jobb. Szórakozóhelyeken is átnéznek rajtam ha megszólítok valakit. Sok hobbim van, sok nő is van mindenhol, de már sokszor úgy érzem hogy mégcsak melegként sem kezelnek, inkább valami "külön fajnak".
Flörtben soha nem volt részem, maximum cikkekből meg a barátok történeteiből ismerem. Régóta egyedül vagyok, próbálkozom eléggé sok alkalommal de nem vesznek komolyan, kihasználnak inkább. A pozíciómért, ismerettségemért.
Tudjátok én vagyok az a srác akit ismer mindenki, mindenkivel jóban van, haver a fél város, de közben igazából senki nem törődik vele, a nőknek meg olyan mint egy érzelmi-automata és mindig egyedül megy haza (a jófej-vicces gyerek akit senki nem vesz számításba).
Igazából a közeledésemet sem szokták pozitívan venni, hallottam már vissza hogy egy munkatársnőm teljesen kiborult azon, hogy a többi lányt a munkahely "jópasijai" szédítik, míg őt "csak én" .....
Amúgy sokat adok magamra, kihoztam magamból a maximumot úgy érzem. Régóta sportolok, öltözködésem business-casual, jó fodrászom van, fogaimat rendszeresen kezeltetem, önbizalommal lépel fel mindig (a munkámban is úgy jutottam el ahol tartok). Szóval ennyi tellik tőlem.
Nem tudom mit tegyek ennél többet.
Jól jönne néhány tanács.
Utolsó: egyáltalán nem! Most tévedsz. Teljesen átlagos lányokhoz próbálok közeledni, szebbekkel nem próbáltam kezdeni soha. Úgy tudnám felvázolni, hogyha pl. egy szórakozóhelyen van egy 5 fős lánycsapat, akkor én a többiek szerinti legkevésbé szépnél próbálkozom.
Az igényem max annyi, hogy nem szeretnék egy fogatlan, koszos, kisebbségi nőt magamnak ha értitek. Ennyi az "mércém".
Amúgy soha nem villogok semmivel és nincs is szándékomban, nem úgy neveltek.
Nem hiszem, hogy a könnyű vérű nőket keresi, ahogy nekem leesett a mondandójából komolyabb kapcsolatokra kíváncsi, nem pedig futó kalandra sportkocsi segítségével...
Az a baj, hogy így ez nehéz, nem tudni milyen vagy külső szemmel. Az ok, hogy szerinted milyen vagy.
Ezt egy másik kérdéshez linkelték be, de ide is aktuális:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!