Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a saját és a párod csillagjegye? Mennyire működik a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 16:46
1/15 anonim válasza:
én kos vok, a párom nyilas. néha elég nehezen értjük meg egymast, mert mind a ketten kemény fejűek vagyunk.
2/15 anonim válasza:
mindketten halak vagyunk. nagyon erős kötelék van köztünk az első perctől, olvasunk egymás gondolataiban!
3/15 anonim válasza:
Én rák vagyok barátom kos.
Rák létemre az érzékenységem mellett, elég makacs és önfejű vagyok, páromnál ugye ez alap. Nem volt annyira zökkenőmentes ez a dolog, de aztán megtanultuk kezelni egymást.
De valamilyen szinten jó is. Én föld felett járok néha, ő realista. (de sosenem hiszek neki, végül rájövök, bammeg, megint igazad volt) :)
4/15 anonim válasza:
én nyilas a párom szűz..néha nálunk is vannak viták,akkor 1-2 óráig nem is bezsélünk,aztán vagy én,vagy ő elhessegeti az egészet egy csókkal:P szóval hála istennek nagyon komoly vitánk még nem volt.:)
5/15 anonim válasza:
Én ikrek,párom mérleg. Jól megvagyunk,persze apróbb viták előfordulnak. Ez természetes. :)
6/15 anonim válasza:
Kérdező, te tényleg csillagjegy alapján akarsz párt találni?
7/15 anonim válasza:
Skorpió és vízöntő. Tökéletes a kapcsolatunk.
De nem hinném, hogy a csillagjegyeink miatt :)
8/15 anonim válasza:
én halak a pasim ikrek! És nagyon jól megvagyunk már 3éve, vannak viták..de kinél nincs?!:)
9/15 anonim válasza:
Én halak a barátom bak. Nálunk is vannak viták, de nagyon jo a kapcsolat, nagyon szeretjük egymást.
10/15 anonim válasza:
Én szűz, párom oroszlán. Jól megvagyunk, lassan 4 éve, vannak néha viták, de kinél nincs, blabla. :)
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!