Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes rá várnom? 16L 17F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes rá várnom? 16L 17F

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki régebb óta tetszik. Nemrég összejött egy csajjal. Elég rossz volt,szépek együtt és jó látni hogy boldog. A barátnője ma elég furán nézett rám, mintha bármit is csináltam volna a barátjával. Én nem akarom tőle elszeretni, ezért nem mosolygok a srácra, meg nem nézem feltűnőenntem a csaj észrevette hogy titokban nézem. Nem tudom mit tehetnék. Tudom olyan kicsinyesen hangzik ez az egész.

Nagyon tetszik a srác, és nem tudom van e értelme várnom rá.

2009. nov. 12. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Üsd le a barátnőd temesd el és ha jönnek a zsaruk mond azt, hogy nem láttál semmit. A srácot meg vigasztald meg utána.
2009. nov. 12. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Minek várnál egy srácra mikor van még több millió másik?

Csaja van, hagyd békén.

2009. nov. 12. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Hagyd! Itt vagyok én neked! :-)

16/F

2009. nov. 12. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy:)
2009. nov. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!