Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Áá megőrülök! Kell nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áá megőrülök! Kell nekem egy barát! (? )

Figyelt kérdés
Eddig egyeltalán nem voltam rágörcsölve a dologra, most sem vagyok igazán, tudom, hogy sok időm van még de annyira szeretném már átélni azt a tipikus tiniszerelmet. Meg nagyon hiányzik, hogy legyen valaki aki csak engem szeret. Mit tanácsoltok? Hogy ismerkedjek, suli kilőve, ott mindenkit túl jól ismerek.
2013. okt. 22. 18:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra, hogy veszek egy macskát egy barát helyett, mert az egyszerűbb :D De azért egy fiú még is csak többet tud adni szeretben :)
2013. okt. 22. 18:43
 12/21 Shai-Hulud ***** válasza:

"Hogy ismerkedjek, suli kilőve, ott mindenkit túl jól ismerek."

Na most például hozzám mit szólnál? :-)

"De azért egy fiú még is csak többet tud adni szeretben :)"

Erre nem is mondok semmit, de lelki szemeiddel láthatod, hogy nagyon hevesen bólogatok!

2013. okt. 22. 19:23
 13/21 A kérdező kommentje:
:)) utolsó: aranyosnak tűnsz, de mint mondtam nem vagyok a netes ismerkedés híve, és gondolom amúgy is messze laksz.
2013. okt. 22. 19:28
 14/21 Shai-Hulud ***** válasza:

Én sem vagyok híve a netes ismerkedésnek, de mi már ismerjük egymást. Most is itt beszélgetünk, nem?

Viszont a nagyobb baj, hogy tényleg messze lakom. Nagyon messze. Mint a kis királyfi, aki túl az óperencián, és az üveghegyen is. De az üveghegyet le tudom küzdeni, ha megkerülöm az üvegvisszaváltót, az óperencián még dolgozom, nemsokára azt is sikerül letudni.

Így már sokkal jobb a helyzet, nem? :-)

2013. okt. 22. 19:47
 15/21 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már priviben? Honnan tudod hol lakom?

:)

2013. okt. 22. 19:53
 16/21 Shai-Hulud ***** válasza:

Még nem priviztünk, de látod, itt már a sokadik üzenetet váltjuk. Ez már határozottan egy jó barátság kezdete, nem?

Nem tudom, hogy hol laksz, de ha az üvegvisszaváltón innen, akkor minden rendben. Annál én sem lakom messzebb.

2013. okt. 22. 20:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Ahha, szóval a herceg mindenre képes lenne, hogy eljusson a hercegnő szívéhez és meghódítsa azt :D
2013. okt. 22. 20:30
 18/21 Shai-Hulud ***** válasza:
Természetesen, hiszen minden mese erről szól, nem? :-D
2013. okt. 22. 20:33
 19/21 Shai-Hulud ***** válasza:

Ide nekem a sárkányt is! Hadd harapjam át a torkát!

:-DDD

2013. okt. 22. 20:34
 20/21 A kérdező kommentje:
A herceg megkerülné az óperenciás tengert, legyőzné a sárkányt, de egy privátot már nem írna..jó kis herceg :D
2013. okt. 22. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!