Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szükség van egy párkapcsolat
kialakításához pénzre?
Figyelt kérdés
Mármint gondolok itt arra, hogy először kell az önfejlesztésre a pénz, utána meg X összeg annak fenntartásához? Itt kiemelném azt, hogy nem tartom a nőket pénzéhesnek, hanem sok mindenhez elengedhetetlen a pénz.
Pl. A gyúráshoz ott szükség van kondibérletre, meg a megfelelő kaják és mi egyéb beszerzéséhez pénzre.
Az öltözködésnél ugyan ez.
A fodrász is csak pénzért csinálja meg az ember frizuráját, és még lehetne sorolni, hogy mihez kell még pénz.
Nem kell sok pénz ahhoz, hogy értelmes nőt találj. Valamennyi persze jó ha van, mert azért ne ő hívjon már meg mindenre, de hidd el, az emberi értékek kezdik visszanyerni a régen is betöltött fontosságukat.
2013. okt. 22. 12:47
2/33 anonim válasza:
Ez így van, az életben maradáshoz is fontos a pénz.
2013. okt. 22. 12:47
3/33 anonim válasza:
attól függ. ha nem akarsz együtt lakni akkor nem kell sok pénz. főleg ha a közelben lakik a csaj és nem kell a világ végére utazni. telót is meg lehet oldani skype-on. óvszer nem olcsó.
2013. okt. 22. 12:48
4/33 A kérdező kommentje:
Értem #1-es, de azért gondolj bele. Ki tetszene jobban? Egy normális, de torzonborz pasi, vagy egy normális, és normálisan kinéző pasi?
2013. okt. 22. 12:49
5/33 anonim válasza:
nehogy már ne legyen pénzed havi szinten ezer forint a fodrász.
2013. okt. 22. 12:50
6/33 anonim válasza:
Lehet torzonborz valaki úgyis, ha tiszta a haja és ápolt. Érted? Amúgy egyik pasi sem, mivel én hetero vagyok XD
2013. okt. 22. 12:50
7/33 A kérdező kommentje:
Pedig elhiheted #5-ös, mivel munkanélküli vagyok sajna, és lehet a szüleimmel lakok, de az a pénz is hamar el úszik.
#6-os meg bocsi, azt hittem nő vagy. :D
2013. okt. 22. 12:52
8/33 anonim válasza:
Jesszus. Az élethez kell a pénz , nem a párkapcsolathoz. A párkapcsolat az élet része ... hm... összeraktad . okés. kérdés megválaszolva.
2013. okt. 22. 12:56
9/33 A kérdező kommentje:
De ahhoz hogy legyen párkapcsolatod valamennyire vonzónak kell kinézni, ahhoz meg kell a pénz. Ezért írtam le a testedzés és táplálkozást, az öltözködést, és a fodrászos dolgot. Ha úgy néz ki az ember mint valami ágról szakadt az szerinted melyik nő fogja vonzónak találni?
2013. okt. 22. 13:00
10/33 anonim válasza:
Mindenkinek más a normálisan kinéző. :)
Amúgy abban igazad van, hogy valaki kifejezze önmagát, ahhoz azért pénz kell. Ha nem is sok, azért valamennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!