Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15-20 év korkülönbséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 év korkülönbséggel párkapcsolatban levők, milyen a kapcsolatotok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Sok a 15-20 év? Hány évesek voltatok mikor megismerkedtetek? Ki kezdeményezett? Zavaró volt bármiben is a sok különbség az elején? És most? Szerelem a javából vagy inkább szexkapcs.? Jövőtöket együtt tervezitek? Milyen egyéb problémát okoz? Írjatok! Nálunk a szitu én 18/L ő 33/F Miben kell megegyeznie két embernek alapjába véve, ha ekkora a korkülönbség? Van egyáltalán ilyen dolog? Kérlek írjatok!
2009. nov. 12. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 13:31-es vagyok.

Nálunk nincs olyan, hogy te fiatalabb/ te idősebb vagy. Nem érdekel minket a kor, de én sem hinném el ezt, ha nem ebben élnék. Viszontt ami valószínűleg szeret bennem, hogy 18 éves korom ellenére nagyon éretten gondolkodom, ám vannak helyzetek, amikor elég gyerekes, de inkább gyermeki tudok lenni. Azt imádja. Persze csak hülyéskedünk. Néha fiamnak hívom. :) Szereti bennem, hogy nagyon tudok szeretni és egészen hozzászoktattam a rendhez, vagyis inkább a rend szeretéséhez. Egymást támogatjuk, de lelkileg nekem van szükségem nagyobb támogatásra, én ezt valahogy máshogy viszonzom.:)

Kezdeményezés? Hát, egyik nap épp erről kérdeztem, hogy hogyan is volt, azt válaszolta, hogy először ő választott engem, utána én őt. Egyszer volt egy gyenge pillanat, akkor elcsattant az első csók vele... te jó ég, hogy elhúztuk... már remegtem érte :) Utána volt két hét csönd, amikor mindennap voltam nála, de semmi egyéb... már majdnem belepusztultunk mind a ketten... Aztán utána szépen lassan összejöttünk, úgy, hogy észre sem vettük, hogy ez már sokkal több, mint szerelem.. Ez már több ... :)

2009. nov. 13. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
De most már te is írhatnál a kapcsolatotokról, kedves kérdező!
2009. nov. 13. 16:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Valóban nagyon odavagyok egy 33 éves pasiért, és csak érdekelt, hogy mások hogy indultak és mi lett belőle :)
2009. nov. 13. 18:35
 14/18 anonim ***** válasza:
18:01-es megint. Ha nem érdekel Téged a kor és persze őt sem, akor miért ne lehetne megprobálni?? :)) Sok sikert !! :)
2009. nov. 14. 16:07
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszért! :)
2009. nov. 15. 13:57
 16/18 panda7289 válasza:

A párom 17 évvel idősebb nálam. Én 22, egyetemista vagyok, ő meg vezető beosztásban dolgozik. A kezdeményezés mindkettőnk részéről félve indult. Már az első hetekben sokkal mélyebb érzések/érzelmek alakultak ki, mint egy megszokott ismerkedési fázisban. Őszinték vagyunk és maximálisan támogatjuk egymást. Egy hónap után szinte nála lakok. Minden harmonikus, és szép.

Az elején voltak vitáink, de apróságok voltak csupán. Még véletlenül sem merült fel probléma a korkülönbségünkből.

A jövő....természetesen együtt tervezzük. Már 3 hónap után közös lakásról, álmokról, vágyakról, gyerekekről beszélgettünk. Teljes mértékben igaz szerelem.

Kívánom, hogy mindenki találja meg a hozzá illő partnert. És a titok: csak őszintén és bátran!

2011. máj. 2. 12:05
 17/18 sexy_girl válasza:

Hello :)

..(bocsanat a helyes iras miatt s az ekezett miat,nem nagyon tudok helyesen magyarul Romaniabol vagyok)

18L es a baratom 38...Nalunk az egesz kapcsolat kalandnak indult es a baratom kezdemenyezett..8 honapja egyutt vagyunk...edig minden rendben volt de most mar elege sokan beleszolnak a kapcsolatunkba a kor miatt plane az en szuleim......:(...de egyebkent nagyon boldogok vagyunk egyutt s remelyuk,hogy igy is maradunk hissz nagyon szeretyuk egymast :)

2014. szept. 8. 21:55
 18/18 anonim válasza:
Én 14 voltam,Ő 31,mikor megismerkedtünk.Ő kezdeményezett,én nagyon kis bártortalan voltam. Az elején sem volt kifejezetten zavaró,inkább furcsa,ugyanis ő egy focicsapat edzője,ahol annyi idős fiúk jártak edzeni,mint amennyi én voltam. Persze szülők részéről volt ám hatalmas tiltás,egész estés ordibálások és veszekedések,de így sok év távlatából azt mondom,megérte! 18 évesen hozzá költöztem,ő finanszírozta az egyetemet nekem,ha ő nem lett volna nekem,én most sehol sem tartanék. Első látásra volt szerelem,és csak az erős kötelék miatt tudtuk átvészelni a nehéz időket,de ennek ellenére volt szex köztünk,mint minden más normális párkapcsolatban. Igen,együtt szeretnék megöregedni,szeretném,ha a jövendő gyermekeim ő lenne az édesapjuk. Voltak kisebb fennakadásaink,főleg a kapcsolat elején,de most már minden gördülékenyen megy. Én azt az elvet vallom,hogy az életkor az csak egy szám,és ha a két ember összetartozik,akkor még maga a Teremtő Isten se tudja őket szétválasztani,de ha nem illenek össze,bármiféle okból,akkor úgy sem fog köztük működni a dolog. Az igaz szerelemben nem a külsőségek számítanak!:)
2018. márc. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!