Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ilyen "Páwa" stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen "Páwa" stílusú csávók, mért jönnek be jobban a csajoknak?

Figyelt kérdés
Mert már nem egy lány hagyott már el egy ilyenért.:/ Vagy csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy nem találtam még normális lányt?:s

2013. okt. 21. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem normálisak, csak a külsőség számít nekik mert most az a "menő" (egyébként szerény véleményem szerint borzasztó mind), olyat keress aki önmagadért szeret, nem azért mert most ilyen pujákkal járni a trendi, és boldogan élnek, míg ki nem megy a divatból
2013. okt. 21. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A páwa az sovány szar felálló hajjal szűk cicanadrágra hajazó cuccban????

Nekem nem jön be.30/n

2013. okt. 21. 13:41
 3/11 pöpike93 ***** válasza:
100%

Bizonyára tinik vagytok... Legalábbis az én korosztályomban senkit nem ismerek, akinek ez bejönne. Engem kiráz a hideg ha meglátok csapatokban sétálni ilyeneket az utcán :D kisklónocskák.

Kérdező, mindig vannak kivételek :) biztos van olyan lány akinek ez nem jön be, de te lehet meg azt a lány"típust" utasítanád el.

2013. okt. 21. 13:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak a mai lányoknak ezek jönnek be jobban az a baj:/
2013. okt. 21. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem például a szőr feláll a hátamon tőlük,igaz,én közelebb vagyok a harminchoz,mint a húszhoz,szóval érthető módon nem csípem őket.Viszont a korosztályodban is biztosan szaladgál pár normális lány,aki még a hagyományos értékrendet követi.Őket kéne észrevenned,és velük foglalkoznod,mert tuti,hogy vannak ilyenek.Nyilván nem feltétlenül plázákban meg diszkókban kell keresned őket,és nem mindig a legtrendibb,legszebb csajok között bújnak meg.
2013. okt. 21. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Kis tini koromban még bejöttek. Most 20 vagyok és már egyáltalán nem jönnek be. Ezek a pasik csak a külsőségekre mennek. Neki legyen a legmenőbb ruhája, a legmenőbb cuccai és a legjobb nője. Az nem fontos, hogy belül mi van, de kívül legyen dögös, hogy tudjon vele villogni. Szánalom!

A kisujjamban több a férfiasság, mint bennük.

És én még az ilyenek miatt éreztem rosszul magam annyiszor...

Szerencsére érettebb lettem és most már sokkal jobban vonzanak az olyan pasik, akiknek eszük is van és kulturáltak, netalántán még egy kis udvariasság is szorult beléjük ellentétben a kérdésben említettekkel.

2013. okt. 21. 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Fúúj.. Azok a "páwa" pasik Undorítóak és visszataszítóak. Nincs az a pénz amiért én leállnék egy olyannal.
2013. okt. 21. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
En undorodom a pavaktol, swagektol meg hasonlo. Vannak meg rajtam kivul ilyen lanyok, biztos te is talalsz majd ilyet :)
2013. okt. 21. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Gergő te vagy az?:D
2013. okt. 21. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Pár éve az emok, most ez. Majd elmúlik...
2013. okt. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!