Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen "Páwa" stílusú csávók, mért jönnek be jobban a csajoknak?
A páwa az sovány szar felálló hajjal szűk cicanadrágra hajazó cuccban????
Nekem nem jön be.30/n
Bizonyára tinik vagytok... Legalábbis az én korosztályomban senkit nem ismerek, akinek ez bejönne. Engem kiráz a hideg ha meglátok csapatokban sétálni ilyeneket az utcán :D kisklónocskák.
Kérdező, mindig vannak kivételek :) biztos van olyan lány akinek ez nem jön be, de te lehet meg azt a lány"típust" utasítanád el.
Kis tini koromban még bejöttek. Most 20 vagyok és már egyáltalán nem jönnek be. Ezek a pasik csak a külsőségekre mennek. Neki legyen a legmenőbb ruhája, a legmenőbb cuccai és a legjobb nője. Az nem fontos, hogy belül mi van, de kívül legyen dögös, hogy tudjon vele villogni. Szánalom!
A kisujjamban több a férfiasság, mint bennük.
És én még az ilyenek miatt éreztem rosszul magam annyiszor...
Szerencsére érettebb lettem és most már sokkal jobban vonzanak az olyan pasik, akiknek eszük is van és kulturáltak, netalántán még egy kis udvariasság is szorult beléjük ellentétben a kérdésben említettekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!