Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenképp eljön egyszer az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenképp eljön egyszer az ember életében az, hogy ki akarja "élni magát"?

Figyelt kérdés
gondolok arra hogy valaki mondjuk fiatalon nem "élte ki magát" akkor az majd házasságban több gyerek után is akár erre vetemedik? miért van ez, miért lett ilyen nagy divat hogy minnél több emberrel feküdjünk le fiatalon? régen is ez volt? 25 éves fiú vagyok, eddig 5 lánnyal volt párkapcsolatom, a legrövidebb 8 hónapig tartott, a leghosszabb 2 évig, ebből az 5-ből 3 a fenti indokkal hagyott el. kinek mi a tapasztalata?
2009. nov. 12. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Azt mondják a tapasztalatak hogy igen. Mindenkire rájön előbb-utóbb hogy be akarja pótolni ami kimaradt az életéből
2009. nov. 12. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

A férfiaknál kapuzárási pániknak hívják...38-50 éves kor közötti időszakban jelentkezik.

A nőknél is van ilyen. Ezért nem értem, hogy miért kell porig alázniuk a 20-30 év közötti nőknek a 16-20 év közötti lányokat, hogy milyen dolog az, hogy fiatalon több pasival dugtak. Inkább éljék ki fiatalon magukat, mint 35 évesen bedobják otthon a törülközőt, hogy márpedig most szórakozni vágynak...A két gyerek meg az ablakból figyeli ahogyan anyuka elmegy otthonról.

Szerintem Te nem tudtál nekik valamit megadni nekik...

Amit aztán máshol kerestek, vagy éppen megtalálták!

Ne siránkozz keress új nőt!

2009. nov. 12. 10:36
 3/9 A kérdező kommentje:
mindegyik nagyon élvezte velem a szexet, ha erre gondolsz. mindegyik szerette hogy odaadó vagyok, őszinte, férfias, humoros stb. nem fényezni akarom magam. csak mindössze bepánikoltak, és közölték, hogy nem akarják lekötni magukat ilyen fiatalon. én ezt elfogadom, nem siránkozok, persze lesz új barátnőm. csak ezt a dolgot nem értem még így felnőtt fejjel sem. mert hogy az első barátnőm 17 évesen ezért hagyott el ezt megértem. de hogy az utolsó aki 24 éves most, ugyanezen okok miatt. kicsit furcsa.
2009. nov. 12. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:

A mai 24 éveseknek még eszükben sincs családot alapítani.

Évekkel ezelött már kitolódott a szülések ideje is.

Manapság 35 év után kezdenek el gondolkozni a ygerekvállaláson

2009. nov. 12. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen eléggé furcsa, de a magyarázat csupán annyi, hogy sajnos az emberek manapság gyerekkorukban elég kevés szeretetet kapnak otthonról és ezt, amint kiszakadtak az otthoni légkörből igyekeznek bepótolni, legtöbbjük tudatalatt, mert szeretve lenni kell. Lehet, hogy te maximálisan szeretted őt, de valami, ami mélyen el volt ásva bennük, nem tudták megosztani veled, vagy talán magukksem tudták, hogy ott a kutya elásva, és mentek tovább szeretetet koldulni. Én is csonka családban nőttem fel, viszont anyuval és öcsémmel nagyon jó a kapcsolatom, és teljes szeretetben élek velük, megsúgom soha életemben nem gondoltam arra, hogy na most akkor már azért is kell valaki. Most sem gondolom, a közeljövőben sem fogom. Nekem mondhatja bárki, hogy nem ismerheted mégmagad, de igenis ismerem. Most találtam rá a nagy szerelemre. És sose jutna eszembe, hogy otthagyjam őt. 18/L
2009. nov. 12. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
most még nem...még csak 18 éves vagy és már egy életre gondolkozol. Soha ne mondd, hogy soha.
2009. nov. 12. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Kicsit összekeverted a két dolgot: az hogy valaki ki akarja élni magát az tartós kapcsolatban merül fel, amikor rájön a fél, hogy nem akar úgy megöregedni, hogy csak x db emberrel volt együtt. Én ezzel a jelenséggel csak úgy találkoztam, hogy első kapcsolatnál pánikolt be általában a férfi, hogy még csak egy nővel feküdt le.

A másik, mit felhoztál, az hogy nem akarja (itt) a lány lekötni magát. Nem gondolja veled komolyan a kapcsolatot. Ez nem egyedi gond, sokféle lány van. Van aki már 16 évesen tudja, hogy feleség akar lenni és boldog is így, van aki még 24 évesen is bulizni és kötöttségek nélkül szexelni akar. Te most egy ilyen lányt fogtál ki.

2009. nov. 12. 11:44
 8/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, ez a "nem akarom lekötni magam" mindig a "kiakarom élni magam" "nem éltem még semmit" mondatokkal párosult a kapcsolataimban.
2009. nov. 12. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 éves vagyok (nő), eddig csak két komolyabb párom volt (most van a 2.). Az előzővel 6 évig voltam együtt, a mostanival vmivel több, mint egy éve vagyok együtt. Én, amióta az eszemet tudom, mindig is komoly kapcsolatra, szerelemre vágytam, és nem érzek késztetést arra, hogy kipróbáljam az egyéjszakás kalandokat. Szeretnék férjhez menni, és majd gyerekeket szülni, mint a "normális" nők. Szerintem én, ha egyszer is, évek múltán úgy érzenék, hogy "nem éltem ki magam", azt nem a pasik számában mérném, hanem a bulik szempontjából. Néha még most is rámjön a "bulizhatnék", és ebben sztem semmi rossz nincs. Ha még gyerek is lesz, addig amíg én esetleg elmegyek egyszer-egyszer discoba, addig a szüleim vigyázhatnak a kicsire. Ennyi! De a gyerek nélküli időt nem szabad elhanyagolni, kell a pároknak a csak ketten együtt eltöltött idő.

2009. nov. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!