Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképp eljön egyszer az ember életében az, hogy ki akarja "élni magát"?
A férfiaknál kapuzárási pániknak hívják...38-50 éves kor közötti időszakban jelentkezik.
A nőknél is van ilyen. Ezért nem értem, hogy miért kell porig alázniuk a 20-30 év közötti nőknek a 16-20 év közötti lányokat, hogy milyen dolog az, hogy fiatalon több pasival dugtak. Inkább éljék ki fiatalon magukat, mint 35 évesen bedobják otthon a törülközőt, hogy márpedig most szórakozni vágynak...A két gyerek meg az ablakból figyeli ahogyan anyuka elmegy otthonról.
Szerintem Te nem tudtál nekik valamit megadni nekik...
Amit aztán máshol kerestek, vagy éppen megtalálták!
Ne siránkozz keress új nőt!
A mai 24 éveseknek még eszükben sincs családot alapítani.
Évekkel ezelött már kitolódott a szülések ideje is.
Manapság 35 év után kezdenek el gondolkozni a ygerekvállaláson
Kicsit összekeverted a két dolgot: az hogy valaki ki akarja élni magát az tartós kapcsolatban merül fel, amikor rájön a fél, hogy nem akar úgy megöregedni, hogy csak x db emberrel volt együtt. Én ezzel a jelenséggel csak úgy találkoztam, hogy első kapcsolatnál pánikolt be általában a férfi, hogy még csak egy nővel feküdt le.
A másik, mit felhoztál, az hogy nem akarja (itt) a lány lekötni magát. Nem gondolja veled komolyan a kapcsolatot. Ez nem egyedi gond, sokféle lány van. Van aki már 16 évesen tudja, hogy feleség akar lenni és boldog is így, van aki még 24 évesen is bulizni és kötöttségek nélkül szexelni akar. Te most egy ilyen lányt fogtál ki.
Szia!
Én 22 éves vagyok (nő), eddig csak két komolyabb párom volt (most van a 2.). Az előzővel 6 évig voltam együtt, a mostanival vmivel több, mint egy éve vagyok együtt. Én, amióta az eszemet tudom, mindig is komoly kapcsolatra, szerelemre vágytam, és nem érzek késztetést arra, hogy kipróbáljam az egyéjszakás kalandokat. Szeretnék férjhez menni, és majd gyerekeket szülni, mint a "normális" nők. Szerintem én, ha egyszer is, évek múltán úgy érzenék, hogy "nem éltem ki magam", azt nem a pasik számában mérném, hanem a bulik szempontjából. Néha még most is rámjön a "bulizhatnék", és ebben sztem semmi rossz nincs. Ha még gyerek is lesz, addig amíg én esetleg elmegyek egyszer-egyszer discoba, addig a szüleim vigyázhatnak a kicsire. Ennyi! De a gyerek nélküli időt nem szabad elhanyagolni, kell a pároknak a csak ketten együtt eltöltött idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!