Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 17 évesen egy 12 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 17 évesen egy 12 éves lány tetszik az már pedo?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 08:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Elég beteges. Remélem a lány apja megtudja és jól szétveri az arcod!!
2009. nov. 12. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kinézetre érett a korához képest, de agyilag és érzelmileg nem hinném.. Én 13 vagyok és 17nek néznek. De ez csak a külső... bár lehet értelmesebb vagyok néhány 17 évesnél
2009. nov. 12. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Szigorúan a kérdésre reagálva: per definitionem a pedofília az, amikor egy felnőtt egy serdülőkort még el nem ért gyerekhez vonzódik. Tehát attól függ, hogy a kislánynál elkezdődött-e a pubertás. 12 éves lány az még necces, de mivel még Te is kamaszkorú vagy, ezért szerintem itt nem lehet beszélni pedofíliáról. Ugyanakkor az előttem szólók által részletezett társadalmi konvenciókat és jogszabályokat érdemes megszívlelni.
2009. nov. 12. 23:57
 14/18 anonim válasza:
Hát nem a megszokott...ez tény. De amíg nem csinálsz vele semmit, addig jó;). De szerintem felejtsd el, ha a lány nem akar MÉG tőled semmit.ÉS keress 14 fölött!
2009. nov. 13. 17:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Na azért abban szerintem megegyezhetünk, hogy a mai 12 éves lányok már úgy néznek ki öltözködésben, sminkkel..., mint egy 16 éves. Legalább. Már nem mondod meg róluk, hogy csak 12 évesek. És a kérdező nem azt mondta, hogy le akarja fektetni, csak, hogy tetszik neki.
2009. nov. 19. 08:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Vagy várj 2 évet, anyámék között 6 év van(mármint az új pasija... az igazi apám 2-3 évvel volt idősebb nála)
2010. febr. 2. 23:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha csak tetszik az még nem...de ha már akarsz is tőle valamit akkor az!!!
2010. febr. 4. 11:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem! Barátnőmék így vannak, és tök jól kijönnek! :)
2010. jún. 11. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!