Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci csajnak már semmi esélye nincs párkapcsolat téren?
17/L
Tudom hogy még "fiatal vagyok ehhez", de annyira rosszul esik hogy szinte minden korombelinek van/volt pasija, én meg még mindig szingli vagyok, mert srácok max barátként tekintenek rám...
Igazság az, hogy soha nem eszek csipszet, nem eszek mekis kaját, nem iszok kólát csak ritkán, és nem is zabálok, egyik bnőm pl. sokkal többet eszik és mégis irtózatosan sovány. A tornával meg mindig az van hogy csinálom egy-két hétig, nincs semmi eredmény és puffogva feladom hogy "nekem ez nem használ" - ez nyilván egy kifejezetten hülye hozzáállás, de nem fogom olyannal kínozni magam aminek semmi hasznát nem látom.
Köszönöm a válaszokat, bármilyen hangnemben íródtak is.
Azok pedig akik emlegették a léböjtkúrát meg ilyeneket, privátban esetleg néhány tanácsot tudnának adni? Nagyon megköszönném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!