Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya és a barátja tiltanak a barátomtól, mert kissé zűrös család. Ha megtudnák, hogy elszöktem barátomhoz igazuk lenne abban, hogy rámhívnák a rendőröket?
Figyelt kérdés
Egyébként anyáék olyanokat mondanak, hogy barátom facen mindenféle lányoknak irogat,de én tudom a jelszavát és semmi ilyesmit nem láttam. Anya azt is mondta, hogy keressek mást magamnak. (barátommal távkapcsolatban vagyunk, én miskolci, ő váci)2013. okt. 20. 13:42
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen zűrös a barátod, akkor mindenképpen keress valaki mást. A szüleidnek teljesen igaza van. Ráadásul ha azon gondolkozol, hogy megszökj miatta, ő pedig ehhez assisztál, akkor az már rég rossz. A környéketeken nincs semmilyen fiú, aki tetszene neked?
2/4 anonim válasza:
teljesen felesleges lenne elszöknöd, semmire nem lenne jó, és még törvényes is ha rád hivják a rendőröket
3/4 anonim válasza:
Ha elmúltál 14, jogilag szabadon magad döntheted el, hogy kivel jársz vagy kivel nem.
Viszont ha nem múltál még el 18, szüleid engedélye nélkül nem mehetsz el sehová, és igen, jogilag törvényesen hívhatnák rád a rendőrséget.
Egyébként meg nem tudom, hány éves vagy, de én mindig is gáznak tartottam, persze néhány tényleg vészes esetet leszámítva, amikor a szülők próbálják megmondani, hogy kivel járjon, vagy kivel ne a gyerekük.
4/4 Lilikécske válasza:
Miben zűrös a család? Bár sztem nem a családot kell nézni, hanem őt magát.
Én a helyedben kitartanék mellette, ha felnőssz, úgyis már szabadon találkozhatsz vele, akkor már nem tudják megtiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!