Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a szülinapjára?
Tegnap szakítottunk a volt barátnőmmel,kedden a jövőhéten lesz a születésnapja,és gondoltam elmegyek hozzá,viszek valamit neki szülinapja alkalmából..Szerintetek jó ötlet?
Az a baj hogy nem tudom,hogy kibékülünk-e vagy sem..nem egy harmadik személy miatt válltunk szét..!
Ez attól is függ, hogy váltatok el és miért.
Szerintem ne "mérgezd a levegőt" a baráti társaságában, de lehet, hogy megérdemel egy sms-t, Boldog szülinapot feliratú kártyát, vagy egy felköszöntést.
Gondold át.
Ha csak szimplán egy 1 hetes veszekedéssorozat miatt szakítottatok, de előtte működtek a dolgok és most is hiányzik, akkor vedd fontolóra.
Azonban ha úgy érzed, hogy az egész nem volt jó és sokat szorongtál a kapcsolat miatt, akkor hagyd inkább, ne kínozd magadat és őt se.
Nem lesznek ott barátai..
2hónapot voltunk együt...ha ez számít valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!