Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen gyereket?

Figyelt kérdés

Mindig ha kisgyerekeket látok mostanában, elszorul a szívem, mert én is szeretnék egyet..

Sajnos a mai világban a gyerekvállalásban nem a boldogság, a család építés tölt be fontos szerepet, hanem a pénz...mint mindenhol..addig nemvállapnak az emberek gyerket, ameddig ki nem építik a karrierjüket, megfelelő anyagi hátteret nem bíztosítanak a gyereknek. Bezzeg régen, amikor nemszámított hogy ki milyen szegény, az volt a lényeg hogy boldogok, és van egy gyerek aki összetart két embert.

Amúgy fiú vagyok, és nem cigány, nemtartozom semmilyen kissebbségi etnikumhoz...csak szeretnék egy gyereket:)

Szerintetek ez baj, hogy ennyi idősen apa akarok lenni?

2013. okt. 20. 11:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
látom nem érted..és nemlehetsz több 30 nál..az biztos...
2013. okt. 20. 11:49
 12/20 A kérdező kommentje:
10# köszi:)) lehet..sőt még szinte biztos hogy várok a gyerekkel..csak már most szeretnék:)
2013. okt. 20. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

3-as vagyok, több 30nál és 3 gyerekem van.

Hidd el, hogy _kell_ az anyagi biztonság - miből veszel gyógyszert, ha beteg a gyerek? Mit mondasz neki, ha szeretne néha egy csokit? Vagy játékot..? (és akkor még a legalapvetőbb dolgokról nem beszéltem: kaja/ruha/életkörülmények)

Az anyagi nehézségek a legnagyobb boldogságot is kikezdik (99%-ban).

2013. okt. 20. 11:53
 14/20 anonim ***** válasza:

"lesz majd valahogy" Igen az is egy opció, hogy nem lesz pénzetek, nem tudod etetni, és meghaltok közösen, ergo csak azért lett egy gyereked, hogy meghalljon.

Ez egy olyan dolog, amihez kell a pénz is!! Hiába hogy nem az a legfontosabb nem lehet figyelmen kívül hagyni. Itt egy új életről ebszélünk könyörgöm ennyire idióta ne legyél már azért. Megértelek, de ez nem szivárvány ország!!

2013. okt. 20. 11:54
 15/20 anonim ***** válasza:
En korodbeli lany vagyok :-) 16.5 es minden vagyam lenne egy baba ha kicsivel idosebb lennek de csak az iskola miatt varnek a picurival elobb szeretnem befejezni :-) 22 evesen mar szeretnek anyuka lenni hala az egnek a parom is hasonlo beallitottsagu o most 19 eves. Egy a baj,hogy mindenki azt mondja megbannank es nem fogadjak el,hogy erre vagyunk mert ,, meg nem eltel semmit'' had dontsem mar el en ,hogy mi szamomra az elet :-)
2013. okt. 20. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Testvérem most 16 éves és most szült nem régibe egy babát! Ès meg van az apuka is és együtt élnek! Nem gazdagok de mégis elvannak :) Szóval ha nagyon szeretnél és van egy lány akivel komolyan gondolod akkor nem kell várnod:)
2013. okt. 20. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Szeretettel nem lehet jóllakatni!
2013. okt. 20. 12:31
 18/20 anonim válasza:

Aranyos vagy, de még várj vele :) igaz nem sok fiú szeretne 17 évesen gyereket.

Én a párommal 3éve vagyok együtt és még nem akar gyereket mert nem tudnánk miből felnevelni(17vagyok én is és a barátom meg 20). Ha eljön az ideje és megtalálod életed szerelmét akkor legyen gyereked és ne előbb. És a pénz azért fontos hogy a gyerekeinknek ne kelljen nélkülöznie :)

2013. okt. 20. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon ari, hogy már ilyen fiatalon édesapa szeretnél lenni, de várj még egy picit. Érettségizz le, tanulj esetleg tovább és közpe csinálj vmi diákmelót. Bár abból se lehet megélni, de akkor már legalább keresel valamicskét, és így lehet a szülők is támogatnának titeket némiképp anyagilag :D
2013. okt. 20. 15:05
 20/20 anonim ***** válasza:
énis így vagyok vele, csak lányként :D
2013. nov. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!