Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik?

Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan h megismersz egy lányt pl 16 évesen és leéled vele az egész életed úgy h ő is szeret egész idő alatt
2009. nov. 11. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Párom anyukája 14 éves kora óta van együtt ugyanazzal a férfival, boldogságban, szerelemben.

Van ilyen.

19/L

2009. nov. 11. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Létezik, csak nem így. Az ilyen párok értékelik a másikat és nem szakítanak minden kic csip-csup probléma miatt. Ez a titka.
2009. nov. 11. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen! Tesom es a felesege 1986 ota vannak egyutt 16 es 17 eves koruk ota. 2 gyerkoc van.
2009. nov. 11. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Remélem létezik, bár mi még az egész életünket nem éltük le (33 évesek vagyun mindketten), de épp 16 éves korunktól vagyunk együtt, azaz 17 éve. Mindkettőnk első és egyetlen kapcsolata és már sokszor megbeszéltük, hogy egyikünk sem bánja, hogy nem másként történt. Persze, ez embertől függ, de mi boldogok vagyunk így - már hármasban az 1 éves kislányunkkal :-)
2009. nov. 11. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Régen még a mamánk idejében talán volt 1-2 ritka eset, de most szerintem semmi esély nincs rá. Mindenki követ 1 normát és manapság az a menő akinek sok pasia, vagy csaja volt. A lányok nagy többsége 2 év után " kiszeret " a barátjából vagy a pasi csalja meg...(Egy 19 éves fiú aki már így látja a világot és ő is ilyen lett:) (pedig anno még én is hittem ebben hu de naiv voltam...)
2009. nov. 11. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát én tudom, hogy még rohadt fiatal vagyok de már több mint 2 éve vagyunk együtt a barátommal én 17 leszek ő meg 21 és télleg nem kapunk össze apróságokon , még egyszer nem szakítottunk, és nem csaltuk meg egymást (bár részemről volt egy szájra puszi a legjobb haverommal, azonnal szinte elmondtam neki mert nagyon szarul éreztem magam a dolog miatt, és szerencsére megbocsátott nekem)

17/L

2009. nov. 11. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
van egy rokonom aki 12 éves korában ismerte meg a feleségét és 30 valahány éve vannak együtt, 2 gyermekük van, hűségesek...
2009. nov. 12. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!