Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Már mindent kipróbáltam.
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt mindketten szüzek vagyunk, fél év után úgy volt hogy szexelünk de mire oda jutunk az előtt a barátom bevágja hogy még nem meri. Ennek már fél éve azóta minden héten próbálkozunk de mindig benyögi hogy nem áll készen. Sokat pettingelünk, de az se segít.. Komolyan mondom csaj léremre hamarabb állok készen erre mint a barátom... Ma is úgy volt hogy szexelünk de bevágja hogy nem áll készen sokszor veszekszünk emiatt mert mindig mondka hogy most már készen állok de mégsem..:/2013. okt. 19. 23:38
11/17 anonim válasza:
Miért lennék hülye?Lehet egészségügyi probléma van lent.
12/17 A kérdező kommentje:
Szoptam már le és egészségesnek tünt ránézésre:D
2013. okt. 19. 23:50
13/17 anonim válasza:
"fél hogy elrontja "
Mondd el neki, hogy EZZEL rontja el, mert még az elbénázott szex is jobb, mint a semmilyen! Pont hogy gyakorlással lehetne fejlődni, de ha meg se próbálja, akkor garantáltan béna marad egész életére! :P
14/17 A kérdező kommentje:
és ha leszopnám most? Épp alszik melledtem
2013. okt. 19. 23:53
16/17 anonim válasza:
Ugorj rá a faszára mielőtt észbekap!
17/17 A kérdező kommentje:
:D
2013. okt. 20. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!