Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyerekes dolog törölni az exet facebookrol, ha egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni?

Figyelt kérdés
Csalódtam benne, mégis folyton csekkolom...
2013. okt. 19. 23:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja igen és annyit még, hogy pont ezért nem vagyok facebookon. :)
2013. okt. 20. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Viták után gyerekes, szakitaskor már nem tartom annak mert könnyíti a felejtést. Mindig letiltom őket mert egyrészt haragszom másrészt könnyebb így elfelejteni. x idő elteltével lehetünk ismerősök ha már. túl vagyok rajta
2013. okt. 20. 02:50
 13/14 anonim válasza:
Nem gyerekes dolog. Én is töröltem. Bennem viszont az a kérdés vetődik fel, hogy egy ember akit szerettünk aki része a személyiségünknek, mert formálta azt. Szóval azt valóban ki kell törölni? "Szemétre" dobni, mert nem működött? Ez a fogyasztói gondolkodás vagy csak segít elfelejteni a sérelmeket? Ezt meg is kérdezem a közösbe :)
2013. dec. 15. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:
A Fb azért is csalóka, mert éppen a fentiek matt sokszor épp a szívünknek legfontosabb ismerősünk (szerelmünk)nincs az ismerősök között. Olvasgatom a sok távoli ismerősöm unalmas posztjait, nézegetem a fotóik százait, és közben akire éjjel-nappal gondolok és utána vágyakozom, azt nem láthatom, mert felejteni kell. :(
2014. jún. 4. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!